【Zakończono – wyniki zostały ogłoszone】Wyzwanie Sprzątania Dreame! 🎉

Polecane  Ferwor: 301

345 Komentarz

VB926635 130 Piętro
Mój L50 pro Ultra odmówił posłuszeństwa , jest w trybie offline i nic nie mogę z tym zrobić będę musiała oddać na reklamacje 😔 mam go miesiąc
KE573888 131 Piętro
Uwielbiam  ❤️

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

FB222265 132 Piętro
Uwielbiam L10s Ultra. Wracam do domu po urlopie, gdzie urzędowały 3 koty i jest czysto! Żadnego zwirku czy karmy walajacej się po podłodze.  Brakuje tylko by kuwetę wyczyścił 😉
KZ601768 133 Piętro
Ja piję kawę, ja jeden sprząta dom, drugi kosi trawkę 😍

mazurkowicz 134 Piętro
Jestem właśnie w trakcie nagrywania krótkiego, oryginalnego wideo o moim odkurzaczu "Stefanie II Mocnym" 😁. W wolnych chwilach piszę komentarze 😄.
XF255877 135 Piętro
Po zakupie dreame a1 pro jestem zadowolony z mojego ogrodu. Teraz kolej na sprzątanie w domu ;)

KO582830 136 Piętro
Odkurzacz dostałam od mojego syna w prezencie imieninowym.Jest dla mnie niezbędny z powodu moich dolegliwości kręgosłupa ponieważ mam ukończone 72 lata i jest to wspaniałe rozwiązanie moich problemów ze sprzątaniem.
Polecam to urządzenie wszystkim moim znajomym.
Dziękuję za ten świetny robot i pozdrawiam:⁠-⁠)
Małgorzata z Warszawy.

XS199473 137 Piętro
Mój L 20 ultra robi za mnie cała robotę. Mam 2 koty i psa ci co lubią zwierzęta i mają je wiedzą o czym mówię. Mnustwo sierści i w zależności od pogody ślady mokrych lub brudnych łapek na podłodze. Ten sprzęt to cudo w okrągłej obudowie, super odkurza a mycie to sama przyjemność zero smug na panelach jak po zwykłym mopie. Ja bardzo Zadko używam teraz zwykłego mopa jak mam naprawdę bardzo brudne podłogi lub chce do czyścić konty. Dreame dziękuję mój codzienny pomocniku.

UN082983 138 Piętro
Nie wiem czy mój Józek (tak nazwałem swojego Dreame Roboticower A1)nadaje się do konkursu🤔. Nawet jeśli nie to i tak napisze wam swą opinię........albo nie🫣, kupcie i sami sprawdźcie a nie będziecie zalowac😜😜😜
Sprawdź proszę swoją prywatną wiadomość.
Na telefonie kliknij pierwszy ikonę w prawym górnym rogu,
a na komputerze kliknij ikonę dzwonka znajdującą się w prawym górnym rogu.

🎉 Gratulacje! Trafiłeś w szczęśliwe miejsce i wygrałeś 1 figurkę Dreame Boy! Prosimy o przesłanie nam prywatnej wiadomości z adresem do wysyłki.

CC124718 139 Piętro
Mąż mówi że fugi w końcu czyste😂

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy