💐 Specjalna akcja Dreame z okazji Dnia Matki w Polsce

Ferwor: 101

147 Komentarz

OW569358 130 Piętro
Dreame- ogarnia dom i ogród. Czego chcieć więcej. Wszystkie mamy zadowolone
FO466336 131 Piętro
Kupiłem robot Dreame Matrix 10 ultra pracował 2 m-c i nie ma z nim kontaktu  ani przez aplikację i przez włącznik.
Wiesław
BZ346038 132 Piętro
Już zamontowany żeby sprawić radość mojej mamy najlepszy z najlepszych Dreame x60 ultra

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

LY673659 133 Piętro
Czasami włączę Dreame X60 tylko po to, zeby w spokoju wypić kawę. Moje dziecko uwielbia obserwować robota w akcji
CodeR 134 Piętro
Mama powiedziala synu bolą mnie nogi a jutro musze upiec ciasto i ogarnąć w domu i jescze te podłogi  na którą przyjedziecie mnie odwiedzić? Odpowiedziałem ja przyjadę kolo 9 na kawę a pozniej przyjedziemy wszyscy po poludniu .po zakończeniu rozmowy pojechałem do Me i kupiłem robota L50s Pro Ultra I zamówiłem duży bukiet kwiatów ciasto I czerwona dużą kokardę;)
Rano pojechałem do Mamy i wręczyłem jej prezent robota I kwiaty ciasto juz mamy dla gości teraz zrob kawę a ja ci pokaze cos wspaniałego, ustawiłem robota L50s Pro ultra I Mama była w szoku tak.pieknie mocował jej parkiet I odkurzał jednocześnie  Największą Radość uśmiechnięta Mama  a i Ps: naprawdę powiedziala ze teraz nogi beda tylko boleć od spacerów z wnukami .dziękuję Dreame potraficie dać usmiech ;)
GG796659 135 Piętro
Dreame / kocham Go ❤️
IJ276299 136 Piętro
To moje pierwsze święto z Dreame. . Moje dzieci zrobiły mi najlepszy prezent- wspólnie spędzony czas zamiast sprzątać. Nawet pies był zadowolony   HG
KJ979235 137 Piętro
Dokładnie rok temu otrzymałam robota sprzątającego Dreame na dzień matki. Od tamtego czasu święto moje trwa okrągły rok 😍
YN680620 138 Piętro
Dla każdej mamy doba jest zawsze za krótka. Między czułym przytulaniem malucha, pracą a codziennym pośpiechem, sił czasem po prostu brakuje. W tym pięknym, ale i wycieńczającym maratonie robot Dreame staje się cichym przyjacielem, który zdejmuje z barków chociaż to jedno zmartwienie.
Kiedy maleństwo raczkuje i poznaje świat z perspektywy podłogi, Dreame czule dba o jej idealną czystość, usuwając kurz i plamy bez wysiłku. Nie musisz nawet porządkować salonu przed jego uruchomieniem – dzięki inteligentnym czujnikom robot bezpiecznie ominie porzuconego na środku misia czy wieżę z klocków. Co najważniejsze, Dreame jest całkowicie samodzielny. Sam odkurzy, zmyje podłogę, a po powrocie do stacji sam oczyści i wysuszy swoje mopy, nie żądając od Ciebie uwagi, której i tak potrzebują już wszyscy wokół. Możesz włączyć go jednym kliknięciem, gdy wychodzicie na spacer, by po powrocie zastać lśniący, pachnący dom, gotowy na kolejne wspólne chwile.
Mamo, Dreame daje Ci coś o wiele cenniejszego niż czyste kąty – podarowuje Ci czas i upragniony święty spokój. Zamiast spędzać wieczór z mopo-odkurzaczem w ręku, możesz w końcu usiąść, wypić ciepłą kawę lub poprzytulać swoje dzieciaczki i po prostu odetchnąć. Zasługujesz na to, by ktoś zadbał też o Ciebie.

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Wojtek W 139 Piętro
Dzień Matki to u nas zawsze okazja do spędzenia czasu razem zamiast na obowiązkach 😊
Od kiedy mamy Dreame A2 3000, ogród praktycznie dba o siebie, a mama może odpocząć przy kawie i cieszyć się pięknym trawnikiem bez wysiłku. To dla nas idealny przykład prezentu, który naprawdę odciąża i daje więcej wspólnych chwil z rodziną 💐💚

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy