konkurs

Ferwor: 393

448 Komentarz

WZ623674 130 Piętro
Polecam z całego serca
Picie porannej kawusi w czystym domu to sama przyjemność , cudnie odkurza a błysk podłóg do tej pory mnie zadziwia 🥰
OX646856 131 Piętro
Dreame ... Nasz Marzyciel jest jak członek rodziny, codziennie pracuje i codziennie otrzymuje pełne wdzięczności uznanie za wykonaną pracę. Nawet nauczył się sztuczki ... potrafi zagonić moją żonę do pracy - bo ktoś w końcu musi ustawić meble tak aby nic mu nie przeszkadzało w pracy 🤣🤣🤣
YP595730 132 Piętro
Nieźle sprząta, ułatwia życie. Kupno to strzał w 10
ZH504916 133 Piętro
Ten robot to prawdziwa rewolucja w domowej codzienności. Jeśli lubisz czystość, ale nienawidzisz sprzątać, to urządzenie jest jak najlepszy domownik — pracuje cicho, efektywnie i praktycznie bez Twojego udziału. Daje poczucie komfortu i porządku, a do tego niesamowicie ułatwia życie, szczególnie w domach z twardymi podłogami czy mieszanką powierzchni.
To sprzęt, który zmienia perspektywę sprzątania — z obowiązku staje się … przyjemnym, technologicznym wsparciem w domu.
SKYWALKER 134 Piętro
Mój nowy domowy superbohater: Dreame X50 Ultra! 🌟
Słuchajcie, muszę się tym podzielić, bo mój poziom szczęścia przebił właśnie sufit! Jeśli zastanawiacie się, czy robot sprzątający może zmienić życie, to Dreame X50 Ultra jest odpowiedzią, której szukacie. To nie jest zwykły odkurzacz – to mój najlepszy kumpel, który uwielbia brudną robotę!
Dlaczego go uwielbiam? (I dlaczego Wy też będziecie!)
• Prawdziwy akrobata: Ten robot ma wysuwane szczotki i mopy (MopExtend™), więc dociera tam, gdzie ja wcześniej udawałem, że nie widzę kurzu – w każdy kąt i pod same listwy! 💃
• Moc jak w odrzutowcu: Wciąga wszystko – od okruchów po porannej kawie, aż po piasek z butów. Nic mu nie umknie!
• Samodzielność na medal: On sam się opróżnia, sam myje mopy gorącą wodą i sam je suszy. Moja jedyna praca to... patrzenie z kawą w ręku, jak on pracuje. ☕️
• Inteligencja: Omija przeszkody lepiej niż ja rano w drodze do kuchni. Nie muszę sprzątać zabawek ani kabli przed jego startem!
Podsumowując: Od kiedy mam X50 Ultra, moje podłogi lśnią, a ja mam codziennie dodatkową godzinę na relaks. Jeśli chcecie mieć w domu czysto i przy okazji non stop się uśmiechać, ten sprzęt to absolutny „must-have”! To inwestycja w święty spokój i zawsze czyste stopy. Polecam każdemu z całego serca! 🏠
YA704885 135 Piętro
Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu.
Teraz mamy więcej czasu na inne zajęcia.
Polecamy!!!
JS015958 136 Piętro
Szkoda że ciągle coś dla psuje dwa lata trzy usterki odradzam
CX685043 137 Piętro
Zawsze miałem gdzieś taki sprzęt, że nie dokładnie posprząta. Że nie da sobie rady odkurzyć 100m.
Ale to się zmieniło jak kupiłem 3 lata temu, uwielbiam ten sprzęt robi świetną robotę.
Pomaga w codziennych sprzataniach.
QG020549 138 Piętro
Mój dreame moment to sprzątanie domu, gdy moje dwa psy są w domu i nie uciekają, a traktują robota jak trzeciego ziomka ze składu 🤣
DM898314 139 Piętro
Codziennie rano mój Dreame ratuje mi tyłek. Mam psa, który zostawia po sobie więcej sierści niż powinien istnieć na jednym zwierzęciu, więc szybkie ogarnięcie mieszkania to podstawa. Najbardziej lubię to, że mogę włączyć sprzątanie i w tym czasie ogarnąć swoje sprawy, zamiast latać z odkurzaczem. Mały moment czystości, ale serio robi różnicę w całym dniu czyste podłogi, czysta głowa.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy