Styczniowa akcja na polskim forum

Ferwor: 264

309 Komentarz

AD756954 130 Piętro
Miałam dużo odkurzaczy Rumba ,hizaro samsung bezprzewodowy ale żaden nie sprawił mi tyle radości i takiej pomocy jak ten .Zyc bez niego nie umiem Nazwałam go Kubuś i kocham za to co robi.❤️💪😊

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

AG024768 131 Piętro
Naprawdę!? Papierową torbę można tylko wygrać?  Nieźle 🤔
PE341040 132 Piętro
Moja przygoda z robotem Dreame zaczęła się w listopadzie 2024 gdy byłam w 9 mcu ciąży z moją malutka gwiazdeczka.... Miałam ogromny brzuch i nie mogłam się schylać. A to maleńkie cudo pięknie odlurzalo i myło moje podłogi bez mojej pracy. Pokochałam go od pierwszego dnia do dziś nasza przyjaźń trwa. Teraz to nawet moja młoda dama potrafi załączyć odkurzacz i pilnuje xczy dobrze sprzątamy każdemu kto jeszcze nie ma będę go polecać. Bo wersja z bazą jest mega wygodna tylko trzeba pamiętać o uzupełnieniu wody i wyczyszczeniu kiedy trzeba. Już nie muszę biegać z mopem czy ręcznym odkurzaczem.😍
UO858790 133 Piętro
Moja przygodą z firmą  Dreame skonczyla się zanim tak naprawdę się zaczęła.  Oczywiscie  na początku było wow jak dobrze, ze to mam!!  ale czar szybko prysł po pierwszym uruchomieniu robota.. Na początku zeskanował sobie oczywiście obraz pomieszczenia i ruszył w bój niestety nie okazał się on zwycięski.. Robot postanowił sobie jeździc swoją trasą jak prawdziwy niezależny bojownik za nic majac trasę na mapce w apce nastepnie pomimo  komunikatu, ze skonczyla się czysta woda , pobrał sobie brudną i stworzyl w pokoju prawdziwe pobojowisko 🫣.  Wkrótce po tym został odesłany do swojego punktu dowodzenia i od 4 tygodni nie wiadomo jakie są dalsze jego losy..

JD606433 134 Piętro
Sprząta tak dobrze że brud zawinoł razem z kablem od ładowarki ;)

MQ654222 135 Piętro
Mój dreame ma imię, to Nasza domowa "Grazynka" beż której już nie wyobrażam sobie funkcjonowania. Pomaga mi w codziennym utrzymaniu zystosci podłóg przez co ja mam czas na trening fitness 🤩🤩
MarcinRogo 136 Piętro
Mam od miesiąca s10 ultra gen2 i nie wiem jak mogłem żyć bez tego robota.
PO603070 137 Piętro
Nasz Oskar jest the best ever! Wystarczy chwilą i kilka kliknięć w telefonie i wyjeżdża do pracy. Zawsze gotowy nasz dreamerek. Odkurzacz, mopuje robi wszystko co ja chcę marzenie😄
Nasz piesek także bardzo lubi Oskara zawsze dostaje smaczki, kiedy Nasz odkurzacz pracuje. No a my sobie leżymy i odpoczywamy albo wychodzimy z domku i kiedy wracamy jest posprzątane.  Mega inteligentny jest ten Oskar.
Rewelka.
WZ630977 138 Piętro
Dreame mam od września 2025 roku. Najpierw przyglądałam się u córki.  Komunikaty były u niej po angielsku. Zaskoczyła mnie czystość w mieszkaniu mimo zabaw dzieci.  Początkowo nie mogłam zainstalować aplikacji i zgrać z robotem
Miła Pani z obsługi wysłałam na e-maila filmik i udało się. Ustawiłam komunikaty po polsku. Moja Marysia / tak ją nazwałam/ ma do obsługi 3 kondygnacje. Spisuje się znakomicie. Czas przedświąteczny był sprawdzianem. Nareszcie mogłam spokojnie zająć się kulinariami i sobą. Miałam więcej czsu. Dzięki Dream. Bez Ciebie nie dałabym rady.
Daria 139 Piętro
Zima, błoto na butach, piasek w przedpokoju i sierść psa wszędzie 😅. Jeszcze rok temu oznaczało to wyciąganie odkurzacza kilka razy dziennie. Teraz? Włączam Dreame, robię kawę ☕ i po chwili wracam do czystej podłogi. Najlepszy moment to ten, gdy siadam na kanapie i myślę: jak dobrze, że mamy Stefana - tak go nazwaliśmy😄. Małe rzeczy, a robią ogromną różnicę w codziennym życiu 😉

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy