【Zakończone】🎉【Szczęśliwa Podłoga - Rozdanie】Komentuj, aby wygrać fajne

Ferwor: 258

434 Komentarz

FU226996 130 Piętro
Sprzątanie? Już nie nasze zmartwienie. Dreame robi to za nas. Żona mówi, że to nasz domowy bohater!
IH878074 131 Piętro
Dream jak marzenie!

Robot przekroczył moje najśmielsze oczekiwania co do sprzętu nad którym się długo rozglądałam. Wypolerował lakierowane podłogi. Sama aplikacja z roboten mi więcej podpowiedziała o funckjach sprzętu niż nie jeden sprzedawca. Można z niego korzystać na kilku piętrach lub nawet dobudować rampę do 12stopni na wysokie progi. Wykrywa zwierzęta, wracając do pominiętych fragmentów sprzątania. Może dodatkowo posprzątać mocniej zabrudzone miejsca ale też wykrywa odchody zwierząt nie ruszając ich.
TU481353 132 Piętro
To mój pierwszy Robrojek w mieszkaniu a trzecie urządzenie dreame w domu, jestem zachwycona!
Przyłapany 😂💜

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

YI858835 133 Piętro
Cześć wszystkim!
Od dziś jestem nowym użytkownikiem odkurzacza Dreame i dołączam do forum, żeby dzielić się doświadczeniami i czerpać wiedzę od bardziej zaawansowanych użytkowników. Na razie sprzęt robi świetne wrażenie – mam nadzieję, że sprawdzi się na dłużej. Chętnie przyjmę wszelkie porady na start! Mam też nadzieję, że wspólnie rozwiążemy ewentualne problemy i wyciągniemy z tego sprzętu maksimum możliwości!☺️
Kristi Brosa 134 Piętro
Króliki w akcji! 🐇✨ Dodam wam tu miłości dużo, bo Dreame jeszcze nie mam, ale kto wie, może to pomoże!

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

TY070634 135 Piętro
Miałem już wiele robotów różnych marek, ale tylko ten x40 ultra sprawdza się idealnie mając dzieci i zwierzaka . Sam się czyści dolewa wodę, opróżnia pojemnik no bajka . Zamiast zajmować się sprzątaniem mamy więcej czasu dla rodziny. Jedziemy na wycieczkę rowerową a dom się sprząta. BAJKA. Także na pewno będę polecać tą markę zwłaszcza model który sam mam.
ON953959 136 Piętro
Pierwszy odkurzacz że stacją dokującą dreame l10s ultra gen 2 jestem pod wrażeniem
KC032406 137 Piętro
Nasza Torpedina (imię naszego roboto-odkurzacza Dreame) sprząta jak szalona. Jest niezwykle dokładna i świetnie radzi sobie z każdym zakamarkiem i nie przepuści żadnemu pyłkowi. Moi domowi alergicy czują się o wiele lepiej i swobodniej im się oddycha odkąd Torpedina sprząta; psiaki nie reagują, bo jest cicha a ja wreszcie czytam sobie książkę zamiast biegać z odkurzaczem. Zakup rewelacja!
PJ330290 138 Piętro
Bylam już posiadaczką kilku robotów automatycznych, ale to nie robot to najwierniejszy przyjaciel! Moja córka nazwała go RoboClean spełnił więcej niż oczekiwania 😍❤️ spełnienie wszystkich marzeń!
HW693878 139 Piętro
Naszego X40 mianowaliśmy Robertem, choć ja optowałem za Xawerym - domowników nie udało się przekonać... :-/

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy