Listopadowy konkurs Dreame

Ferwor: 175

219 Komentarz

KY163646 130 Piętro
Wiem że odkurzacze Dreame się już długo ale byłam sceptyczne do nich nastawiona ale gdy moje dziecko sobie kupiło i zobaczyłam jak się sprawdza więc i ja go kupiłam z czego jestem bardzo zadowolona i mogę tylko żałować dlaczego tak późno się, zdecydowalam.
VN189978 131 Piętro
Jesteśmy szczęśliwymi właścicielami naszej Marysi, która odkurza i myje podłogę, a do tego sama czyści sobie pady i wymienia wodę! Mowa oczywiście o…  L40 ultra!
Mając pięknego kota z długim futrem, mimo codziennego wyczesywania jest na ziemi… Marysia świetnie sobie z nim radzi dając nam czas na dłuższe zabawy z kotem.

Najbardziej w naszym życiu brakuje jeszcze oczyszczacza Dreame AP10 który zbierałby sierść z powietrza. To byłoby wspaniałe uzupełnienie do naszego domu z kotkiem ;)

A tak naszą Luna leży na czystej, wymytej i odkurzonej podłodze. A to WSZYSTKO dzięki DREAME!! ❤️

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

DE446385 132 Piętro
Witam. Na Black Fraiday mógłbym polecić, powiem więcej moglibyśmy wspólnie z żona polecić robota sprzątającego DREAME l40 ultra. Narodziła nam się córeczka niedawno, i całą uwagę skupiamy na niej, a robót pomaga nam w utrzymaniu czystości podłogi. Jest rewelacyjny. Dzięki niemu mamy więcej czasu dla siebie. Zaprogramowalismy go tak że jak wychodzimy rodzinie na spacer rano, to podczas naszej nieobecności robót odkurza całe mieszkanie. Wracamy do odkurzone go domku, a jak trzeba to i podłogi umyje. Wcześniejszy robót innej firmy obijał nam meble uderzając w nie, i nie raz człowiek podskakiwal z zaskoczenia. A ten nawet nie wyda dzięki uderzenia. Polecamy do małych dzieci.
XE578012 133 Piętro
Gdybym mógł wybrać jeden produkt Dreame na Black Friday, bez wahania postawiłbym na Dreame L20 Ultra. Dlaczego? Bo to urządzenie, które realnie rozwiązałoby mój największy domowy problem — ciągłe zamiatanie i mycie podłóg, zwłaszcza kiedy wszystko brudzi się szybciej, niż da się to ogarnąć.

To, co najbardziej mnie przyciąga, to możliwość automatycznego podnoszenia mopów i inteligentnego omijania przeszkód. Żadnych kabli, skarpet czy przypadkowych butów na środku salonu mu niestraszne. A fakt, że potrafi sam wyczyścić mopy i uzupełnić wodę… to już czyste science-fiction w wersji praktycznej.

Na Black Friday taki pomocnik to marzenie: mniej sprzątania, więcej czasu na to, co faktycznie ważne.
WS698321 134 Piętro
Czy przyjdzie do mnie Święty Mikołaj Dreame?? Trzymam mocno kciuki!!!! Pozdrowienia dla wszystkich 🌺
KH308477 135 Piętro
Dołączyłam do rodziny Dreame💪
KrzysztofS 136 Piętro
Witamy 😄♥️
IY373725 137 Piętro
Z miłą chęcią przytuliłbym kosiarkę Dreame dzięki niej mój trawnik będzie idealnie przystrzyżony nawet wtedy, gdy ja będę na kontrakcie na statku 🚢
Wracam i od razu zielony dywan! 🏡

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

KrzysztofS 138 Piętro
Chyba czas kupić coś nowego na black friday!
Gratulacje! Wygrałeś pudełko-niespodziankę Dreame Boy! Proszę wyślij mi w wiadomości prywatnej swoje dane do wysyłki.
FV437240 139 Piętro
Od wczoraj jestem szczęśliwą użytkowniczką tego cudownego urządzenia 💌💌

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy