【Wyniki ogłoszone】Podziel się historią swojego pupila z Dreame 🐶🐱

Ferwor: 225

263 Komentarz

MJ831122 119 Piętro
Mam trzy koty i psa – koty codziennie testują robota, pacając łapkami w szczotkę, jakby to była ich nowa gra zręcznościowa. 🐾 Robot sprząta jak profesjonalista, a jednocześnie jest całkowicie bezpieczny dla mojej futrzastej ekipy. 😸 Pies z kanapy tylko patrzy i udaje, że to nie jego sprawa. 😅
Najlepsze jest to, że dzięki robotowi mam nie tylko czyste podłogi, ale też genialne zdjęcia moich zwierzaków w akcji – prawdziwe kocie i psie „selfie” z codziennego życia! 📸🐾
MW162459 120 Piętro
Kot Fifi ufa bezgranicznie Dreame X50, jedynym wyjatkiem jest gdy odkurzacz postanawia doświetlić obszar, nagła zmiana powoduje wyskok w górę za każdym razem. Pewnie parę dni zajmie zanim kot przyzwyczai się to tej funkcjonalności.
🐈
       🔦🌑
Dziękujemy za podzielenie się opinią! 🐱💛 Przekazaliśmy ją do odpowiedniego działu w celu wprowadzenia usprawnień.

EY241694 121 Piętro
Długo zastanawiałam się nad zakupem robota sprzątającego właśnie ze względu na mojego Zdzisława. Jak to mops gubi mnóstwo sierści. Obawiałam się, że robot nie poradzi sobie z taką jej ilością. Poprzednio miałam odkurzacz ręczny jednak nie poradził sobie ze sprzątaniem po psie. Po namyśle zdecydowałam się na Dreame x40 i przyznam, że spełnia wszystkie moje oczekiwania. Zdzisiu smacznie śpi a robot sprząta, podłoga pozostaje idealnie czysta , aż do następnego dnia. Teraz żałuję że nie zakupiłam go robota wcześniej. Ale lepiej późno niż wcale🙂
VX499684 122 Piętro
Mój Dream jeździ codziennie popołudniu w okolicach kuwetki dwóch moich kotów. Pieknie sprząta wysypany przez tych łobuziaków żwirek i ten przenoszonych na ich nóżkach na przedpokój. Super jest opcja rozpoznawania pupilka. Jako chodzący robot mógłby czasm mówić Psik, z racji, że jak mój kot sir zawiesi i stanie przed nim to jak posąg i nie da nawet mu wyjechać. He he taka opcja odsun się kocie idę po Tobie posprzątać ją ha
VG910221 123 Piętro
W domu na stanie 4 psy i dwa wolnowybiegowe króliki. Mój x40 codziennie wcześnie rano rusza na odkurzanie i później mocowanie. Moje ulubione zajęcie to oglądanie fotek, które zrobil zwierzakom. Jest w tym (i w sprzątaniu) naprawdę dobry 😀

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

WD038684 124 Piętro
Mój maltańczyk nie gubi sierści 🐶, ale za to śledzi mojego Dreame X50 Ultra na każdym kroku, wygląda to jak mały patrol sprzątająco-pieskowy. Sprząta naprawdę świetnie, więc z czystym sumieniem polecam go każdemu. Dzięki niemu oszczędzam mnóstwo czasu, który mogę przeznaczyć na spacery i zabawy z pupilem. A dodatkowo, dzięki wbudowanej kamerze, mam podgląd co dzieje się w domu, gdy mnie nie ma, pełen komfort i spokój!
DL532308 125 Piętro
Ze zwierząt które posiadam to tylko mój odkurzacz Dreame o nazwie Reksio i mam super doświadczenia
QS868190 126 Piętro
Mój pies uważa, że sierść na kanapie to dodatkowa dekoracja, a kot, że dywan jest najlepszym miejscem na zostawianie swojego ‘podpisu’. 😸🐶 Na szczęście Dreame szybko przywraca porządek – i to zanim goście zdążą pomyśleć, że hoduję w domu kudłatą chmurę. Gdyby pojawiła się końcówka specjalnie do sprzątania kocich drapaków i psich legowisk – to już byłby kosmos! 🚀✨
PH008869 127 Piętro
Pewnego dnia mój jamnik szorstkowłosy Roki postanowił, że Dreame to… intruz w jego królestwie. Stał na środku pokoju, szczekał i próbował zagonić odkurzacz do kąta, jakby to była zabawa w „polowanie”. Po kilku minutach okazało się, że Dreame wygrał – bo posprzątał całą sierść Rokiego, a jamnik położył się obok niego i zasnął jakby chciał powiedzieć: „dobra, możesz zostać, przydałeś się” 😅. Od tego dnia Roki traktuje Dreame jak swojego pomocnika.
AC585062 128 Piętro
„Mam dwa koty i psa, więc sierść w domu to u nas codzienność.Dzięki odkurzaczowi Dreame sprzątanie jest dużo łatwiejsze – szczególnie dywanów, na których wcześniej sierść była nie do usunięcia. Marzy mi się jeszcze specjalna końcówka do delikatnego zbierania sierści prosto z legowisk albo tryb cichszy, żeby zwierzaki nie bały się odgłosu odkurzacza 🐶🐱 #Dreame”

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy