💐 Specjalna akcja Dreame z okazji Dnia Matki w Polsce

Ferwor: 101

147 Komentarz

WW331946 120 Piętro
Nie ma nic lepszego jak picie wspólnej kawy z Mamą w te cieple dni gdy nie musisz myśleć czy musisz skosić trawe czy nie bo Twój robot dobrze wie kiedy ma wyjechac i to zrobić. Myśleć czy masz odkurzone w domu bo Twój robot odkurzajaco mopujacy zawsze przygotuje Twoj salon na tip top. Czas to jest to co dzięki sprzętom Dreame mam więcej a to jest bezcenne w szczególności gdy mogę go spędzić z najblizszymi
TH854983 121 Piętro
Dzień Matki to dla mnie dzień wyjątkowy z kilku powodów - to dzień urodzin mojej świętej pamięci Mamy, cudownej kobiety, zawsze uśmiechniętej,przebojowej i zaradnej. I tu wspomnienie boli, bo brakuje mi Jej uśmiechu i  radości. Brakuje mi Jej wiary we mnie, sernika i pączków. Dzień Matki, to także moje święto. Mam 3 synów i co roku napawam się dumą, że zdołałam urodzić zdrowe dzieci, że wychowałam na dobrych ludzi, kochających przyrodę, ludzi i dbających o siebie. I teraz gdy sami decydują o swoim życiu, ja mogę spokojnie realizować się w swoich pasjach a Dreame oszczędza mi czas i energię. Rano gdy kubkiem kawy siedzę i czytam książkę lub upajam się zielenią za oknem, moja Lili (bo tak ją nazwałam) sumiennie i cicho pracuje. I mam dużą frajdę, że mogę odpocząć i cieszyć się życiem. Dziękuję
TX589498 122 Piętro
Dziękuję Dream ❤️❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹
OW569358 123 Piętro
Specjalnie przestawiłam godzinę koszenia robota Dreame na taką gdy już jestem w domu, żeby móc patrzeć z kawą jak jeździ po odrodzie. Codziennie nie tylko w dniu matki ;)
OW569358 124 Piętro
Wszystko idzie sprawnie i bez wysiłku- to proste z Dreame.
A dzień mamy spędziłam na innych zajęciach a nie na ogarnianiu wszystkiego ;)
OW569358 125 Piętro
Utrzymanie domu w czystości i utrzymanie ogrodu w ładzie- to proste dzięki Dreame
OW569358 126 Piętro
Koszenie trawy teraz to przyjemność. Ogród zawsze perfect dzięki A1 Pro
OW569358 127 Piętro
Najlepszy przyjaciel każdej mamy zaparkowany po ciężkiej pracy. Dobrze że nie mojej dzięki Dreame

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

OW569358 128 Piętro
Miło patrzeć jak Robot mnie wyręcza. Dzięki Dreame
OW569358 129 Piętro
Dla rozrywki przeglądam inne produkty Dreame, bo te co mam sprawdzają się świetnie ;)

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy