🌸 Specjalne wydarzenie z okazji Międzynarodowego Dnia Kobie

Ferwor: 208

234 Komentarz

LZ172534 120 Piętro
Robot sprzatający Dreame L40s Pro Ultra, to rzecz, dzięki której Dzień Kobiet mam codziennie. Długo zbierałam się do zakupu robota. Teraz wiem, że zrobiłam to o wiele za późno. Polecam każdemu, kto jeszcze nie ma. Dlatego moim marzeniem jest aby służył mi jak najdłużej 😊
NO663745 121 Piętro
Z okazji dnia kobiet pragnęłabym dostać suszarkę Dreame Gusto😍 moje włosy sa zniszczone i suche a funkcje które posiada suszarka takie jak: jonizacja pomogą utrzymać włosy w lepszej kondycji i nie będą się elektryzować. Dodatkowo pięknie będzie wyglądać w mojej łazience i moja córka dzięki niej na pewno polubi suszenie włosów 😍
MarcinRogo 122 Piętro
Wszystkiego dobrego
LI786022 123 Piętro
Mój wymarzony pomocnik na Dzień Kobiet 🌸
Gdy moje włosy po trwałej zaczynają żyć własnym życiem, czuję się trochę jak pogromczyni loków… tylko że one nie zawsze chcą dać się pogromić 😄
Dlatego moim wymarzonym prezentem byłaby suszarka Dreame
Moje loki po trwałej wymagają dużo troski. Muszę je delikatnie suszyć, pilnować temperatury i uważać, żeby ich nie przesuszyć. Czasem mam wrażenie, że moje włosy potrzebują więcej uwagi niż ogród w środku lata!
Najbardziej zachwyca mnie inteligentna kontrola temperatury z AI. Dzięki niej włosy są chronione przed przegrzaniem, a loki pozostają sprężyste i zdrowe. To trochę tak, jakby suszarka była osobistym fryzjerem, który pilnuje mojej fryzury każdego dnia.
Szybsze i mądrzejsze suszenie oznacza dla mnie mniej walki z włosami, a więcej czasu na to, co lubię – spacer, kawę w spokoju albo chwilę relaksu z książką ☕📖
Bo każda kobieta zasługuje na technologię, która ułatwia życie… nawet jeśli chodzi tylko (albo aż!) o okiełznanie niesfornych loków 💁‍♀️✨
CI496069 124 Piętro
Dzień kobiet to szczególny dzień w którym to Ona patrzy jak się robi:
- na powietrze, które się oczyszcza, by złagodzić atmosferę 🌬️,
- na robocika, który odkurza i mopuje i serce swej damy raduje 🧹,
- na pranie, które w bębnowej się suszy by uwolnić Panią od klamerek strzelających w uszy 👂,
- na zmywarkę, które naczynia myje po obfitej uczcie na którą w tym dniu szczególe zasługuje 🥘.
To spełnienie Dream Drogie Panie!🤩
Tylko zima 🌨️nas zaskoczyła i szybko opuściła, trawka 🪷rośnie jak szalona a kosiarka nie kupiona.
By to kobiety spełnienie Dream się zdarzyło robot koszący w ogrodzie dbający o trawkę serce by me pokrzepiło! ❤️‍🩹
EC238417 125 Piętro
Jestem zadowolona z pracy odkurzacza
Ania Bartek 126 Piętro
Używam x50 ultra complete jest bajeczny
GY655373 127 Piętro
Mażę o takim
LV100616 128 Piętro
Z okazji dnia kobiet chciał bym suszarkę dreame. Moja mama ma już bardzo starą suszarkę. Marży o jakiejś nowoczesnej suszarce.
QV304536 129 Piętro
z okazji dnia kobiet chciałabym dostać odkurzacz

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy