Styczniowa akcja na polskim forum

Ferwor: 264

309 Komentarz

DZ565779 120 Piętro
Kocham mojego Dreama ♥️
CV333793 121 Piętro
W polowie 2025 roku wprowadzilismy sie do nowego domu. Gdy bylismy z mezem w dwojke plus pies, zwykly odkrzacz byl w zupelnosci wystarczajacy. Z dreame poznalismy sie w listopadzie 2025 roku. Byl to okres dla mnie bardzo burzliwy. 4 miesiace wczesniej urodzil nam sie synek. Pierwszy, wyczekany wymarzony. Od tego momentu opieka nad dzieckiem i codzienne obowiazki byly dla mnie wrecz wykanczajace. Od kiedy pojawil sie u nas robot, zycie stalo sie troche lzejsze. Mam woecej czasu dla syna i na zabawe z nim. Co wiecej! Robot sprzatajacy dostarcza nam swietnej zabawy. Nasze dziecko uwielbia na niego patrzec. Bardzo czesto, gdy brakuje mi juz pomyslu na zabawe, wlaczam sprzatanie pokoju obok. Siadamy z dzidzią i obserwujemy jak sprzata. Za sprawą dreame mam jednoczesnie podlogi czyste jak nigdy i zajęcie dla dziecka na minimum pól godziny!
DX203949 122 Piętro
Mam dwa długowłose psy i trzy koty więc robot odkurzający i mopujący za mnie to gigantyczne ułatwienie! Jest świetny przy posiadaniu zwierząt  bo oprócz tego że jest bardzo dokładny w zbieraniu sierści to jest to jedyny odkurzacz którego moje zwierzęta się nie boją co jest wielkim plusem. Serdecznie polecam!!

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

KM916700 123 Piętro
Wracam do domu, zdejmuję buty i już wiem, że podłoga prosi się o sprzątanie. Naciskam przycisk i Dreame rusza cicho, zbiera  sierść psa i kota,piasek, okruszki i inne śmieci, a ja robię herbatę.  
Patrzę na czystą podłogę i myślę tylko jedno : " Jak dobrze, że to mam. Mały moment, zero wysiłku a dom od razu robi się przyjemniejszy.
FJ358677 124 Piętro
Roboty Dreame są fascynujące pod względem technologicznym, ale to, co spotkało mnie ze strony ich wsparcia technicznego, jest po prostu przewspaniałe i zasługuje na opisanie. Moja historia zaczęła się od niesamowitej okazji na Allegro, gdzie udało mi się kupić model L10s Pro Ultra Heat za jedyne 800 zł. Niestety, radość była krótka, bo okazało się, że w zestawie brakuje kluczowego elementu ,- tacki, czyli tarki do czyszczenia mopów w bazie. Bez tej części urządzenie było w zasadzie bezużyteczne, a co gorsza, nigdzie nie można jej dokupić jako osobnego akcesorium. Postanowiłem jednak spróbować szczęścia i skontaktować się bezpośrednio z serwisem Dreame. Reakcja firmy kompletnie mnie zaskoczyła, ponieważ postanowili wysłać mi tę brakującą tackę zupełnie za darmo. Na razie mam same pozytywne wrażenia z kontaktu z marką i z niecierpliwością czekam na przesyłkę, by to wspaniałe urządzenie mogło w końcu ruszyć do pracy w moim domu. #Dreame #SmartHome #TechSupport #DreameL10sProUltraHeat
LE405595 125 Piętro
Kiedy pierwszy raz uruchomiłem mojego Dreame nie mogłem go opuścić na krok. Chodziłem za nim ponad godzinę jak dziecko i nie mogłem się nadziwić jak sobie dobrze radzi. Jak byłem mały chciałem mieć taki samochodzik sterowany a teraz samo jeździ i nie trzeba nawet sterować. Coś fantastycznego.
RY086206 126 Piętro
Żona nie była za kupnem odkurzacza dream ale jej kupiłem i teraz jest bardzo zadowolona ma więcej czasu dla siebie😃

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

FX335151 127 Piętro
Z wnuczką zrobiłyśmy psikusa dziadkowi. W czasie mojego pobytu poza domem (50 km) wnuczką chciała zobaczyć co słychać u dziadka. Włączyłam kaa wnuczką uruchomiła Marysię (tak ma na imię nasz robot). Po chwili zobaczyłysmy stopy dziecka.  Zaczęłyśmy się serdecznie śmiać i zadzwoniłyśmy do dziadka. On zaskoczony(on nie ogarnia techniki) . Razem mieliśmy niezły ubaw
CC597781 128 Piętro
Mój robot ma na imię Jurek. Jurek u nas sprząta i tyle w temacie. Nie ma dużych wymagań czasem tylko trzeba dać mu wody.
OZ884374 129 Piętro
W moim domu kurz pojawia się szybciej niż kawa stygnie.
Na szczęście jest Dreame. Wjeżdża bez pytania, omija kapcie, nie obraża się na kable i znika pod kanapą tam, gdzie ja nawet nie zaglądam.
Kiedy wracam do domu, podłoga jest czysta, pies wygląda na zaskoczonego, a ja mam jedno zmartwienie mniej.
Nie muszę sprzątać. Mogę żyć.
Dreame robi swoje.
Ja też — tylko już bez odkurzacza w ręce.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy