Listopadowy konkurs Dreame

Ferwor: 175

219 Komentarz

WC286290 118 Piętro
Od dawna marzę o odkurzaczu, który nadąży za moim trybem życia – szybkim, intensywnym i… pełnym okruszków, kurzu i niespodzianek. 😅
Gratulacje! Wygrałeś pudełko-niespodziankę Dreame Boy! Proszę wyślij mi w wiadomości prywatnej swoje dane do wysyłki.
Beatka 119 Piętro
#Dreame Black Friday

Produkt Dreame który najbardziej chciałabym posiadać podczas Black Friday to Robot sprzątający Dreame L50 Pro Ultra.

Dlaczego? Ponieważ będąc już szczęśliwą posiadaczką tego modelu, wiem, że jest to prawdziwy diamencik <3  Dzięki inteligentnemu omijaniu przeszkód i całkowitej automatyzacji sprzątania, stał się on dla mnie synonimem bezproblemowej czystości.

Jednak tym razem marzę o nim nie dla siebie ale dla mojej kochanej mamy Janinki, starszej pani po 70. Wiem jak bardzo męczy się przy codziennym odkurzaniu i mopowaniu. Wierzę, że ten robot dałby jej ogromną ulgę, oszczędzając czas i energię, którą mogłaby przeznaczyć na odpoczynek i przyjemności.
Ten automatyczny pomocnik, który sam opróżnia kurz i czyści pady mopujące byłby najcudowniejszym i najbardziej praktycznym prezentem na Boże Narodzenie! Chciałabym podarować jej nie tylko czystość, ale przede wszystkim komfort i lżejsze życie.
ME659058 120 Piętro
Nie miałam okazji jeszcze testować nic z marki DREAMY, właśnie weszłam na stronę   bo szukam odkurzacza właśnie przez zbliżające się black Friday. A tu taki konkurs. No spróbujmy. Jedyne czego teraz potrzebuje to odkurzacz pionowy mopujący, nie jestem wybredna co do modelu. Ale o mamo jak on by ułatwił moje życie. Z dwoma mężczyznami w domu i kotem, podłogi ciągle są wstanie : do czyszczenia. Ja lubię wygodę i lubię jak samo się robi, ale lubię też czystość, więc taki odkurzacz, który by za mnie odkurzył i umył byłby zbawieniem. Jestem w 5 miesiącu ciąży. Ile czasu zaoszczędzę na odpoczynek .  
Dlaczego ktoś usunął komentarz. Jestem pewny że miałem komentarz na pozycji 38. Co się stało? Tak można?
Dreame X40 121 Piętro
Powinnam mieć Dreame PM10, bo w nowym domu mieszkają nie tylko my, ale też… kurz, pył i cała drużyna alergenów, które wprowadziły się bez pytania. Budowa zjadła budżet szybciej niż dzieci paczkę chrupek, więc oczyszczacz został na liście marzeń. A że w domu mam alergików, to Dreame PM10 byłby u nas jak superbohater – wjechałby, przewiał towarzystwo nieproszone i uratował nam nosy/losy ;). Idealny happy end!
Martwy 122 Piętro
Dreame firma widzę wyszła naprzeciw oczekiwaniom. Obniżyła ceny  produktow
OI570425 123 Piętro
Posiadam Dreame x40 ultra od roku,  jestem bardzo zadowolony (poodkurza , dobrze przemopuje).. Bardzo łatwy w obsłudze . Przydałby się jeszcze jeden żeby nie biegać z nim na piętro.Polecam z czystym sumieniem.
DX069794 124 Piętro
Januszek jest super. Ja śpię u góry a on sprząta cały dół domu. Rano aż miło wstać i mieć czyściutkie podłogi ☺️
DX069794 125 Piętro
Januszek jest super. Ja śpię u góry a on sprząta cały dół domu. Rano aż miło wstać i mieć czyściutkie podłogi ☺️
DO627879 126 Piętro
Powodzenia wszystkim
Devmeister 127 Piętro
Życzę szczęścia 😊

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy