Listopadowy konkurs Dreame

Ferwor: 175

219 Komentarz

ME659058 120 Piętro
Nie miałam okazji jeszcze testować nic z marki DREAMY, właśnie weszłam na stronę   bo szukam odkurzacza właśnie przez zbliżające się black Friday. A tu taki konkurs. No spróbujmy. Jedyne czego teraz potrzebuje to odkurzacz pionowy mopujący, nie jestem wybredna co do modelu. Ale o mamo jak on by ułatwił moje życie. Z dwoma mężczyznami w domu i kotem, podłogi ciągle są wstanie : do czyszczenia. Ja lubię wygodę i lubię jak samo się robi, ale lubię też czystość, więc taki odkurzacz, który by za mnie odkurzył i umył byłby zbawieniem. Jestem w 5 miesiącu ciąży. Ile czasu zaoszczędzę na odpoczynek .  
Dlaczego ktoś usunął komentarz. Jestem pewny że miałem komentarz na pozycji 38. Co się stało? Tak można?
Dreame X40 121 Piętro
Powinnam mieć Dreame PM10, bo w nowym domu mieszkają nie tylko my, ale też… kurz, pył i cała drużyna alergenów, które wprowadziły się bez pytania. Budowa zjadła budżet szybciej niż dzieci paczkę chrupek, więc oczyszczacz został na liście marzeń. A że w domu mam alergików, to Dreame PM10 byłby u nas jak superbohater – wjechałby, przewiał towarzystwo nieproszone i uratował nam nosy/losy ;). Idealny happy end!
Martwy 122 Piętro
Dreame firma widzę wyszła naprzeciw oczekiwaniom. Obniżyła ceny  produktow
OI570425 123 Piętro
Posiadam Dreame x40 ultra od roku,  jestem bardzo zadowolony (poodkurza , dobrze przemopuje).. Bardzo łatwy w obsłudze . Przydałby się jeszcze jeden żeby nie biegać z nim na piętro.Polecam z czystym sumieniem.
DX069794 124 Piętro
Januszek jest super. Ja śpię u góry a on sprząta cały dół domu. Rano aż miło wstać i mieć czyściutkie podłogi ☺️
DX069794 125 Piętro
Januszek jest super. Ja śpię u góry a on sprząta cały dół domu. Rano aż miło wstać i mieć czyściutkie podłogi ☺️
DO627879 126 Piętro
Powodzenia wszystkim
Devmeister 127 Piętro
Życzę szczęścia 😊
KrzysztofS 128 Piętro
Dzięki! Napewno się przyda.
DO627879 129 Piętro
Może się uda

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy