【Wyniki ogłoszone】Podziel się historią swojego pupila z Dreame 🐶🐱

Ferwor: 225

263 Komentarz

ZP761027 109 Piętro
Mój kot nadal jest w szoku odkąd kupiłam odkurzacz😅Ale jestem szczęśliwa i w domu jest czysto😁😁😁
ZD879185 110 Piętro
Mój Dreame idealnie sprawdza się przy naszym czworonożnym przyjacielu 🐶🐶 bardzo dokładnie zbiera sierść porozrzucaną po całym domu. Nie muszę się martwić o sprzątanie. We wszystkim wyręcza mnie Dreame. Jak dla mnie nie ma nic do zmiany 🥳🥳
NU744599 111 Piętro
3-mce temu mój syn i mąż postanowili przywieźć małego jamnika szorstkowłosego do domu ,oczywiście wbrew mnie.Stwierdziłam,nieeee,nie będę 2 razy dziennie odkurzać tej sierści i bardzo go polubiłam, choć robi różne psikusy.Właśnie rozbebeszył 3 posłanie ,ale z robotem się zaprzyjaźnią☺️

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

EX352116 112 Piętro
Długo by sie mozna rozpisac na ten temat ale w duzym skrócie. Wracając kiedyś do domu po zakupach po drodze minęliśmy psa który szedł sobie w stronę miejscowości w której mieszkaliśmy. Córeczka powiedziała wtedy zobaczcie jaki biedy piesek , ciekawe czy ma dom czy się czasami nie zgubił. Po 2 godzinach piesek pojawił się koło Naszego domu . Kilka dni błąkał się po wsi , czasami zajrzał na podwórko , zapewne nie tylko na Nasze . Córka bardzo chciał go pogłaskać ale bała się trochę i nie mogła się przełamać ,pomimo ze piesek okazal się bardzo przyjazny . Po dwóch dniach z moją pomocą pogłaskał go pierwszy raz i psina została u Nas jako wielka miłość , wdzieczna wierna i bardzo posłuchana. Nie było większego problemu dopóki mieliśmy podwórko i piesek sam jako kundelek wolał z własnej woli większość czasu spędzać na dworze wracając tylko na jedzenie i pospać w dzień bo noce wola brykać sobie po dworze. Niestety przeprowdziliśmy się i teraz nie mamy możliwości aby mogła spędzać więcej czasu na dworze więc jest dużo w domu i strasznie przez to zaczęła gubić sierść. Nie mogliśmy dać sobie rady , odkurzanie całego domu było katorgą i w zasadzie trzeba było tylko to robić . Dopiero po zakupie robotow sprzątających Dreame ten obowiązek spadł z Naszych karków.
UI798755 113 Piętro
Posiadamy chomika, podróżuje po domu póki co w rękach skutkiem czego spora ilość trocin ląduje na podłodze, przy klatce zdarza się ich jeszcze wiecej z czym Dreame L40Ultra radzi sobie doskonale 🥳 Zdecydowanie ułatwia życie, jesteśmy pod wrażeniem jego funkcjonalności 🥳  
PC953684 114 Piętro
Polecam jest super byłem sceptycznie nastawiony do tego robota ale teraz Super napewno polece znajomym i rodzinie
RB764729 115 Piętro
Mam w domu trzech wspaniałych lokatorów na czterech łapach – Jorka, Kundelka i owczarka niemieckiego (w dodatku długowłosego 😅). Codziennie mam wrażenie, że oni mają jakąś tajną umowę: „Kto dziś zostawi najwięcej sierści na dywanie?”. Zwykle wygrywa owczarek, ale Jorek ma ambicje i często nadrabia na kanapie.

Na szczęście mam swojego Dreamy Pro – to mój czwarty pupil, tylko taki, który zamiast szczekać, zasysa wszystkie dowody psiej działalności 🐶😂. Dzięki niemu w domu mogę zobaczyć kolor podłogi, a nie tylko futrzany dywanik w różnych odcieniach sierści.

Gdyby nie Dreame, chyba musiałbym codziennie zmieniać adres zamieszkania, bo sierść wygrywałaby walkę o terytorium. 🙈
RB644151 116 Piętro
Mój Dreame X40 Master to teraz pełnoprawny członek rodziny. Kot patrzy na niego jak na wroga – codziennie sprawdza, czy robot go ominie, siadając mu na drodze i przewracając oczami. Pies natomiast uważa go za najlepszego kumpla i chodzi krok w krok, jakby chronił go przed niewidzialnym światem. Ja tylko patrzę i śmieję się, bo nigdy sprzątanie nie było tak zabawne! Powroty z pracy do czystego domu - jestem zachwycona !
GT071944 117 Piętro
Mój kot zdecydowanie czuje się bezpiecznie w ogrodzie w którym rządzi dreame a1 pro

Dziękujemy za podzielenie się! 🐱❤️ Twój kot jest naprawdę uroczy!

VL669895 118 Piętro
Mam dwa psy – Bubę i Edo – które produkują tyle sierści, że spokojnie mogliby otworzyć własną fabrykę poduszek. 🐾 Na szczęście Dreame X40 Ultra dzielnie walczy z ich „twórczością”.

Najlepsze jest to, że Buba traktuje robota jak szefa sprzątania i chodzi za nim krok w krok, a Edo… próbuje go gonić, jakby to była nowa zabawka! 🤣 Efekt? Ja mam czyste mieszkanie, a psy codziennie darmowy kabaret

Dziękujemy za podzielenie się! 🐶❤️ Twój pies jest naprawdę uroczy!

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy