💐 Specjalna akcja Dreame z okazji Dnia Matki w Polsce

Ferwor: 110

153 Komentarz

SZ354230 110 Piętro
Zawsze dbamy aby zachować czyste powietrze . Dreame daje nam do tego rozwiązania 😉
SZ354230 111 Piętro
Moje dwa skarby aby czekają aż im będę pomagać 😉
SZ354230 112 Piętro
Wszystkiego najlepszego kochane Mamy 😘
SZ354230 113 Piętro
Nie wiem jak to się stało ale życie mojej mamy z Dreame jest prostsze 😁
SZ354230 114 Piętro
Chciałabym aby mojej mamie tak ułatwiać w ogrodzie jak jej ułatwia Dreame w domu 🥰
JU429486 115 Piętro
Dzięki Dreame codzienne obowiązki stały się dużo lżejsze, a mama może poświęcić więcej czasu rodzinie i sobie ❤️
Najpiękniejsze chwile to te spędzone razem, bez stresu o sprzątanie, za to z uśmiechem, kawą i wspólnym czasem.
SZ354230 116 Piętro
Dreame zmieniło postrzeganie mojej mamy na kwestie sprzątania, pomaga jej nawet więcej niż ja 😄
WW331946 117 Piętro
Nie ma nic lepszego jak picie wspólnej kawy z Mamą w te cieple dni gdy nie musisz myśleć czy musisz skosić trawe czy nie bo Twój robot dobrze wie kiedy ma wyjechac i to zrobić. Myśleć czy masz odkurzone w domu bo Twój robot odkurzajaco mopujacy zawsze przygotuje Twoj salon na tip top. Czas to jest to co dzięki sprzętom Dreame mam więcej a to jest bezcenne w szczególności gdy mogę go spędzić z najblizszymi
TH854983 118 Piętro
Dzień Matki to dla mnie dzień wyjątkowy z kilku powodów - to dzień urodzin mojej świętej pamięci Mamy, cudownej kobiety, zawsze uśmiechniętej,przebojowej i zaradnej. I tu wspomnienie boli, bo brakuje mi Jej uśmiechu i  radości. Brakuje mi Jej wiary we mnie, sernika i pączków. Dzień Matki, to także moje święto. Mam 3 synów i co roku napawam się dumą, że zdołałam urodzić zdrowe dzieci, że wychowałam na dobrych ludzi, kochających przyrodę, ludzi i dbających o siebie. I teraz gdy sami decydują o swoim życiu, ja mogę spokojnie realizować się w swoich pasjach a Dreame oszczędza mi czas i energię. Rano gdy kubkiem kawy siedzę i czytam książkę lub upajam się zielenią za oknem, moja Lili (bo tak ją nazwałam) sumiennie i cicho pracuje. I mam dużą frajdę, że mogę odpocząć i cieszyć się życiem. Dziękuję
TX589498 119 Piętro
Dziękuję Dream ❤️❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy