🌸 Specjalne wydarzenie z okazji Międzynarodowego Dnia Kobie

Ferwor: 208

234 Komentarz

QK059265 110 Piętro
Chciałabym na dzień kobiet dostać  odkurzacz pionowy mocujący
QK059265 111 Piętro
Z okazji Dnia Kobiet chciałabym dostać odkurzacz pionowy mopujący ponieważ kocham Dreame
HF639776 112 Piętro
W Dniu Kobiet życzę każdej z nas chwili tylko dla siebie – na odpoczynek, rozwój i małe przyjemności. Bo kobiety potrafią wszystko… ale czasem dobrze mieć też małego pomocnika.
TL684821 113 Piętro
Z okazji Dnia Kobiet, nie chcę racuchów na śniadanie, zamiast  dobrych chęci, zróbmy dziś koniec zapachowych testów!
Mój nos ma dziś marzenie  dość nietypowe   By wygrać cudo całkiem nowe. Niech w moim domu  świeżość zagości, gdy  wygram odświeżacz Dreame - dla czystej radości. Wszystkiego najlepszego dla wszystkich konkurentów życzę.
CK259898 114 Piętro
Marzę o Dreame PM20, bo jako alergiczka kochająca swojego mruczka, codziennie toczę walkę z unoszącą się w powietrzu sierścią i kurzem. Czysty dom to dla mnie nie tylko komfort, ale przede wszystkim zdrowie i możliwość przytulania mojego pupila bez kataru! Trzymam kciuki za nas wszystkie w tym konkursie! 🐈🐈🐈
TW285550 115 Piętro
Suszarka to jest coś . Suszyć trzeba , bo wtedy włosy są do nieba . Bez suszenia nie ma spełnienia .
XH953606 116 Piętro
Gdybym miał wybrać produkt Dreame postawiłbym na oczyszczacz powietrza. Mieszkając na Śląsku szybko nauczyłem się, że świeże powietrze to prawdziwy luksus, szczególnie zimą.. Najbardziej podoba mi się wizja urządzenia, które po prostu robi swoje – filtruje pyły i zanieczyszczenia, podczas gdy ja mogę spokojnie robić… cokolwiek innego niż walkę ze smogiem
Cyganeczka 117 Piętro
Z okazji Dnia Kobiet chciałabym dostać suszarką do loków
Mireczka 118 Piętro
Powiem tak przy dużym domu i dzieciach mam czasem wrażenie, że jestem w stałym związku z odkurzaczem, Serio. Gdzie się nie obrócę, tam coś na podłodze, więc znów biorę go w rękę i lecę z pokoju do pokoju.
I tak ostatnio pomyślałam, że naprawdę marzy mi się robot odkurzający. Taki mały pomocnik, który trochę mnie odciąży w tej codziennej gonitwie.
Bo trochę się śmieję, a trochę serio… nie chciałabym, żeby dzieci zapamiętały mnie głównie jako „mamę z odkurzaczem”. Wolałabym, żeby w ich głowie zostało więcej obrazów: mama, która się przytula, śmieje, siedzi razem na kanapie… a nie tylko biega po domu ze sprzętem w ręku.
Także jeśli ktoś kiedyś będzie się zastanawiał, o czym marzy mama przy dużym domu… to własnie o takim małym robocie, który czasem zrobi za nią kawał roboty,
DI074040 119 Piętro
To moj przyjaciel Zyga ,czysci i dba o mnie .Pozwala mi wypic kawe w swoim yowarzystwie kiedy myje moje male pomieszczenia .Dzięki ze jestes moj przyjacielu !

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy