Listopadowy konkurs Dreame

Ferwor: 175

219 Komentarz

GG163553 108 Piętro
Marzy mi się kosiarka to trawy dream gdyż na wiosnę będę zakładać trawnik (usuwam Stary)
Pielęgnacja trawnika zajmuje dość dużo czasu.
Kosiarka nie dopuści do rozwoje chwastów oraz wzmocni trawę. Będę mógł się pochwalić zadbanym trawnikiem a dokona tego kosiarka dream, która skosi trawę na odpowiednią wysokość pod moją nieobecność
Oszczędzi mi czas na dbanie o kwiaty w ogrodzie
Gratulacje! Wygrałeś pudełko-niespodziankę Dreame Boy! Proszę wyślij mi w wiadomości prywatnej swoje dane do wysyłki.
NL658296 109 Piętro
Być z nim na zawsze Dreame
JF604430 110 Piętro
Biorę udział 🩷
MF391548 111 Piętro
Dreame ułatwia życie ;)
WC436747 112 Piętro
Biorę udział w konkursie Dreame, więc odpowiadam szczerze: na Black Friday wybieram Dreame L20 Ultra.
Prowadzę biuro rachunkowe, ogarniam klientów, dziecko i psa- a moja podłoga codziennie wygląda jak raport z całego dnia: okruszki, błoto z łap, sierść i kawa, którą znowu wypiłam w biegu 🙈
Zamiast wieczornego chilloutu mam sprint z mopem. Dlatego L20 Utrą to dla mnie nie gadżet, tylko wymarzony „pracownik”: sam odkurza i mopuje, omija zabawki i miski psa, wraca do stacji, sam się czyści, a ja w tym czasie mogę ogarniać biznes albo po prostu nic nie robić.
Mój idealny Black Friday? Taki, w którym Dreame L20 Ulta oddaje mi to, czego nie kupię w żadnej promocji: czas, święty spokój i podłogę, po której można chodzić boso, bez ryzyka wdeptania w chrupka 😂❤️
Basia 113 Piętro
Cześć!

Jeśli miałabym wybrać jeden produkt, który najlepiej by się sprawdził w moim domu i rozwiązał większe problemy, byłaby to Suszarko-lokówka DREAME Air Styler Pro, posiadam już odkurzacz dreamy i jeśli (tak jak wskazują na to opinie) suszarko-lokówka dorównuje swoją świetnością, to nie wyobrażam sobie lepszego produktu na ten moment, moje włosy są po przejściach, dlatego ważne jest, żeby każdy stopień pielęgnacji był zachowany w jak najwyższym standardzie - także suszenie i stylizacja.
Jest to mój wymarzony produkt i mam nadzieję, że niedługo będę mogła spełnić to marzenie (a święta już tuż tuż ;) ), by przetestować je na własnych włosach

EW547681 114 Piętro
Dreame Blac Friday:
Z marką Dreame ponad rok temu się zapoznałam i od razu się w niej zakochałam!!!
Pierwszym produktem, co ujął serce moje – był robot X40, co sprząta wszystko, nie tylko pokoje!
Wszystkim go prezentuje i do zakupu przekonuję!
Kolejnym zakupem był odkurzacz Z30, co ma moc wspaniałą i wszędzie się zmieści!
Podczas Black Friday najbardziej chciałabym posiadać robota A2 koszącego, co skosi trawę za mnie, a nie ja za niego!!
Posiadanie sprzętu takiego to byłoby coś niezwykłego, gdyż
Trawa koszona systematycznie, wygląda bardzo estetycznie!
A że wygląd trawnika jest wizytówką gospodarzy, to myślę że każdy o takim robocie marzy!
Zamiast z kosiarka biegać po trawniku, można by było odpocząć w foteliku.
Z aplikacji uruchamianie to fenomenalne rozwiązanie!
Wcześniej do takich sprzętów z dystansem podchodziłam, bo szczerze mówiąc w to nie wierzyłam!!!
Ale jak sama wypróbowałam – na punkcie Dreame oszalałam!
Wystarczy zapisać w aplikacji ustawienia, a on wykonuje dane polecenia!
Innowacyjne rozwiązania są z tego znane, że niektóre problemy rozwiązują się same!
Dreame polecam bardzo serdecznie, bo jego użytkowanie jest bajeczne!!!
Prezydent RP 115 Piętro
Świetny konkurs. Trzymam kciuki za wszystkich ale najbardziej za siebie bo robot koszący to mój numer jeden na liście prezentów wysłąnym do Świętego Mikołaja ;-)
Prezydent RP 116 Piętro
Mam od niedawna Dreame X40ULTRA. Poleciłem innym i już kolejnych 5 osób ma ten sam model. Wszyscy zadowoleni i Rumby trafiły na OLX ;-)
HT456872 117 Piętro
Cudo za niewiele € lub $ albo £ a i PLN też dobrze.

Wymiata i zmywa po prostu pozwala odpocząć.

Lubi zwierzęta.

Świetny towarzysz w codziennym utrzymaniu czystości.
A model wedle potrzeb znajdzie każdy dla siebie odpowiedni. 🤓👍👌⬆️🫢👏

Ja chcę teraz KOSIARKĘ.
ABY OGRÓD TEZ MIAŁ TO CO JAEST W DOMU.

Pozdrawiam Jurek i szczęśliwy dom z Dreame X40 Master

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy