Dreame wydarzenie: Dom z pupilami

Ferwor: 153

232 Komentarz

KrzysztofS 100 Piętro
Próbój 😄 A odkurzacz masz?
DZ052665 101 Piętro
Powodzenia
SI838579 102 Piętro
Trzymam kciuki 😉
DK244412 103 Piętro
Niech ostatni będą pierwszymi 😄 A tak poważnie  to mój kot jest w szoku jak jego sierść jest codziennie zbierana z podłóg przez Dreame

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

UW182137 104 Piętro

„Kotek i Dreame – wielka przyjaźń w małym domu”

W małym domku pod lasem mieszkał puszysty kotek o imieniu Mruś. Lubił wylegiwać się na miękkim dywaniku, najlepiej tam, gdzie słońce ogrzewało mu brzuszek. Pewnego dnia w domu pojawił się nowy lokator – robot sprzątający Dreame. Cicho mruczał, kręcił się po podłodze i pożerał każdy pyłek, jaki znalazł.

Mruś od razu poczuł się zagrożony.
– „Co to za dziwadło? Zamiata, ale ogona nie ma!” – syknął podejrzliwie.

Dreame nic nie odpowiedział, tylko zapikał wesoło i ruszył dalej. Zderzył się z fotelem, zawrócił, a potem zatrzymał się przy miseczce kota.

Mruś zamiauczał oburzony, ale po chwili zauważył coś ciekawego – Dreame zostawiał po sobie błyszczące ślady czystości! Od tego dnia kotek codziennie z zaciekawieniem obserwował, jak robot porządkuje dom. W końcu postanowił… pojeździć na nim!

Gdy pani wyszła z pokoju, Mruś wskoczył na robota. Dreame zapikał, ruszył, a kotek rozsiadł się wygodnie, jak król na tronie. Od tej pory byli nierozłączni – Dreame sprzątał, a Mruś „nadzorował porządek”.

I choć czasem robot zaplątał się w ogon, a Mruś zgubił pazurkiem przycisk „Start”, jedno było pewne – razem tworzyli najczystszą i najzabawniejszą ekipę w okolicy.

Dziękujemy za podzielenie się i za uznanie! ❤️

MZ200850 105 Piętro
Joł sigma
LJ008812 106 Piętro
Super rozwiązanie dla podłóg wymagających częstego sprzątania
Wreszcie nie muszę się stresować i ból pleców który towarzyszył przy mopowaniu zginał.
Wszystko przygotowuję i idę na zakupy, wracam i wszystko gotowe.
CR096444 107 Piętro
Mój kot poleca dreame
GZ276178 108 Piętro
Dreame jest niezastąpiony 💝
Gorsky 109 Piętro
jestem ciekawy wyników! Konkurencja była na wysokim poziomie 😁 powodzenia wszystkim uczestnikom

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy