【Zakończono – wyniki zostały ogłoszone】Wyzwanie Sprzątania Dreame! 🎉

Polecane  Ferwor: 301

345 Komentarz

HO394542 99 Piętro
Robota mam już 2 lata ,teraz widzę ile czasu straciłem .planowałem kupno od dawna lecz miałem wątpliwości i nikt nie był w stanie mnie przekonać do tej technologii.Teraz jest naszym nieodzownym pomocnikiem w porządkach ,świetny robot polecam wszystkim ,ja już nie wrócę do mopa w manualu 👍🏼💪
HZ153593 100 Piętro
Dreame X40 Master po kilku miesiącach radzi sobie świetnie 😁
FJ324398 101 Piętro
A ja wolę Dream robota aniżeli psa czy kota 😊
IY973643 102 Piętro
Właśnie zaczynam przygodę z Dreame. Do przetestowania robot koszący A2, odkurzacz X40 Ultra, suszarka i depilator.
DI238999 103 Piętro
Zawsze polecamy naszą Dreame znajomym — to nasz absolutny ulubieniec wśród sprzętów!
Nawet gdy jesteśmy na wakacjach, mamy z nią kontakt i wracamy do idealnie czystego domu. Dreame po prostu ogarnia wszystko 🫶🏼
KX270714 104 Piętro
Odkąd w moim domu pojawił się Dreame L10s Ultra porządek przestał być obowiązkiem, a stał się codziennością. Mój pies zostawia ślady wszędzie – ale ja już nie muszę za nim chodzić z odkurzaczem robi to za mnie robot sprzątający , sierść na podłodze przestała być moją zmorą. On działa, kiedy ja żyję – pracuję, odpoczywam, wychodzę z psem. 🐶
Nie trzeba mu przypominać, nie trzeba go prosić. Po prostu robi swoje – cicho, dokładnie, niezawodnie. 😀
To trochę śmieszne, że cieszę się z odkurzacza… ale serio?
To był jeden z najlepszych zakupów w moim dorosłym życiu. 🥰🥰
Robot działa, ja oddycham. Nie muszę go pilnować, nie muszę go prowadzić. On po prostu wie, co ma robić.
Czasem mam wrażenie, że ten robot zna mój dom lepiej niż ja.
Podsumowując:
mam psa, mam czysto, mam spokój – i to wszystko dzięki jednemu małemu bohaterowi na kółkach.

A o to dowód pokazany na zdjęciach  , że robot sprzątający Dreame naprawdę robi świetną robotę. Marzy mi się drugi taki bohater na kółkach abym mogła mieć też czyste podłogi na piętrze domu 🥰🥰
Ps. Żaden kąt mu nie straszny 🤪

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

AJ295479 105 Piętro
Dreame sprząta. Ja komentuję. Losie – współpracuj! ✨ #DreameBoy
RY698497 106 Piętro
Przydałoby się zastąpić L20😉
AW679668 107 Piętro
Witam. Mam dwa odkurzacze Franek-L10s Pro Gen 2. Używane od jakiś dwóch m-cy i od początku jesteś w szoku pracy odkurzaczy. Po pierwsze konfiguracja sprzętu z telefonem… no łatwizna jak dla przedszkolaka po drugie sprzątanie -rewelacyjne linijka po linijce przejazdy. Mopowanie też daje radę choć przed pierwszym razem umyłam dokładne podłogę. Ale co najciekawsze odkurzacz ma pomocnika w sprzątaniu więc wszyscy zadowoleni. Oczywiście włączenie odkurzacza nie robi problemu dla najważniejszego domownika ) Ot taka trochę droższa zabawka ;))

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

CU046458 108 Piętro
Nasz robot, ochrzczony przez mojego synka imieniem Żuczek, już od paru miesięcy daje radę pomagać nam w codziennych porządkach! Żuczek wciśnie się w każde miejsce i zje każdy kurzek!

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy