💐 Specjalna akcja Dreame z okazji Dnia Matki w Polsce

Ferwor: 101

147 Komentarz

DV364039 100 Piętro
Mój Dreame to taki cichy bohater domu ❤️
Kiedy ja piję kawę z rodziną albo przytulam dzieci, on robi porządki za mnie. Dzięki niemu mam mniej sprzątania, a więcej chwil, które naprawdę mają znaczenie. Idealny prezent na Dzień Matki — bo każda mama zasługuje na odrobinę odpoczynku 💐
TB873208 101 Piętro
Najlepszy prezent na Dzień Matki 🤩
UI997877 102 Piętro
Mojego robocika L10Ultra używam od trzech lat. Kupiłam go sobie sama na gwiazdkę i jeszcze mnie nie zawiódł💪 Z okazji Dnia Matki mogę sobie dokupić podkładki mopujące😊
WB479591 103 Piętro
Dzień Mamy był zupełnie inny niż dotychczas. W ten dzień też obchodzę imieniny. Zawsze duży stres związany ze sprzątaniem i szczególnie myciem podłóg, a przy 3 latku ta czynność jest powtarzana stale. Jednak nie tym razem. Andrzej bo tak nazwałam robota już podczas mojej pracy posprzątał całe mieszkanie i wymopował podłogi i gres. Mieszkanie olśniło gości czystością. To byl spokojny bezstresowy i uroczo leniwy dzień.

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

DB245521 104 Piętro
Jako świeżo upieczona mama, nie wyobrażam sobie codziennego funkcjonowania bez wsparcia, jakie oferują mi robot sprzątający, odkurzacz ręczny oraz suszarka do włosów. Chociaż organizacja bywa wyzwaniem, produkty Dreame znacząco ułatwiają mi utrzymanie porządku, a podłogi zawsze lśnią czystością. Suszarka okazała się strzałem w dziesiątkę przy moich grubych włosach, które wymagają szybkiego suszenia, jest niezastąpiona, oszczędzając cenny czas. Jestem wdzięczna firmie Dreame za to, że ich produkty upraszczają moje życie, pozwalając mi skupić się na roli matki.
DB245521 105 Piętro
Jako świeżo upieczona mama, doceniam wsparcie, jakie otrzymuję od robota sprzątającego, odkurzacza ręcznego oraz suszarki do włosów w codziennym funkcjonowaniu. Mimo że organizacja bywa wyzwaniem, produkty Dreame znacząco ułatwiają mi utrzymanie porządku, a podłogi zawsze lśnią czystością. Suszarka okazała się niezwykle pomocna przy moich gęstych włosach, które wymagają szybkiego suszenia, co pozwala mi zaoszczędzić cenny czas. Jestem wdzięczna firmie Dreame za to, że ich produkty upraszczają moje życie, umożliwiając mi skupienie się na roli matki.
DB245521 106 Piętro
Jako świeżo upieczona mama, nie wyobrażam sobie codziennego funkcjonowania bez wsparcia, jakie oferują mi robot sprzątający, odkurzacz ręczny oraz suszarka do włosów. Chociaż organizacja bywa wyzwaniem, produkty Dreame znacząco ułatwiają mi utrzymanie porządku, a podłogi zawsze lśnią czystością. Suszarka okazała się strzałem w dziesiątkę przy moich grubych włosach, które wymagają szybkiego suszenia, jest niezastąpiona, oszczędzając cenny czas. Jestem wdzięczna firmie Dreame za to, że ich produkty upraszczają moje życie, pozwalając mi skupić się na roli matki.
DB245521 107 Piętro
DB245521 108 Piętro
OW569358 109 Piętro
Dreame pracuje w ogrodzie a ja z kawą na tarasie.Perfekcyjny trawnik to prezent nie tylko na dzień mamy ;)

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy