Styczniowa akcja na polskim forum

Ferwor: 264

309 Komentarz

NY862109 100 Piętro
To uczucie, gdy goście zapowiadają się za 15 minut, a na podłodze wciąż widać ślady porannej kawy i „twórczości” psa? Bezcenne. ☕🐾
Moja codzienna historia z Dreame to przede wszystkim powrót do domu, który... sprząta się sam. Najbardziej lubię ten moment, gdy włączam aplikację Dreamehome, a mój robot przejmuje stery, pozwalając mi na spokojne dokończenie serialu.
Dlaczego to uwielbiam?
Święty spokój: Koniec z targaniem ciężkiego odkurzacza po schodach.
Moc, której potrzebuję: Radzi sobie z dywanami lepiej niż ja w sobotnie rano.
Design: Wygląda tak dobrze, że nie muszę go chować przed światem.
To nie tylko sprzęt, to dodatkowe 40 minut wolnego każdego dnia. Jak dobrze, że go mam! 🏠✨
A wygląda hmm popatrzcie… ma swoje chyba centralne miejsce w domu. Zawsze na oku..

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

XE972235 101 Piętro
Wczoraj wieczorem wrociłem z pracy do domu i podłoga w moim domu wyglądała jak po maratonie… kot rozrzucił po całym domu sierść, stłukł słoik  niestety z sosem pomidorowym, a jak wiadomo po pracy byłem tak wyczerpany że nawet mi sie na zwykły odkurzacz i mop patrzeć nie chciało i wtedy stwierdziłem „ a włącze tego dreame i tak se pewnie nie poradzi z takimi plamami ale trudno”. Ku mojemu zaskoczeniu po krótkiej drzemce gdy zszedłem na dół podłoga była tam dobrze umyta że sam myślałem że wcześniej miałem jakieś zwidy. Naprawde podziwiam co Dreame L10s ultra gen2 potrafi zrobić! Polecam każdemu!!!
RD311597 102 Piętro
Super, bardzo nam się przydał. Najfajniejsze to się patrzeć jak ganiają za nim nasze koty
XN725130 103 Piętro
Mam Dream od 6 dni. I nigdy takich czystych podłóg nie miałam. Nasza koleżanka sprzątająca to Zośka🤩. Zośka w akcji

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

GR524189 104 Piętro
Marzyłam o tym robocie, mąż w końcu się zgodził i od stycznia jestem szczęśliwą posiadaczką tego cudownego sprzętu. Jestem bardzo zadowolona z funkcjonowania zwłaszcza z mopowania, że nie muszę namaczać mopów bo same uzupełniała wodę. Rewelacja!!!
RD311597 105 Piętro
Super, bardzo nam się przydał. Najfajniejsze to się patrzeć jak ganiają za nim nasze koty ❤️😻😻😻
NR875960 106 Piętro
Dawno się zastanawiałem nad kupnem takiego urządzenia teraz się zastanawiam jak mogłem bez niego zyc
RD311597 107 Piętro
Super, bardzo nam się przydał. Najfajniejsze to się patrzeć jak ganiają za nim nasze koty ❤️😻
NR875960 108 Piętro
Super sprzet i możliwości
🎉 Gratulujemy trafienia w szczęśliwe piętro!
Prosimy o zwrócenie uwagi na naszą wiadomość prywatną i udzielenie odpowiedzi w wyznaczonym terminie, abyśmy mogli zorganizować wysyłkę nagrody. Dziękujemy za udział!
KrzysztofS 109 Piętro
Hihi też mam

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy