Listopadowy konkurs Dreame

Ferwor: 175

219 Komentarz

UG961434 98 Piętro
Dreame jeździ po podłodze dzień cały,
kurz i okruszki znikały w mig cały.
Użytkownik z 98. komentarza wygrał już raz w tej edycji i nie może otrzymać nagrody ponownie, dlatego nagroda z 98. komentarza przechodzi na użytkownika z 99. komentarza.
Gratulacje! Wygrałeś pudełko-niespodziankę Dreame Boy! Proszę wyślij mi w wiadomości prywatnej swoje dane do wysyłki.
DK517372 99 Piętro
Najbardziej teraz potrzebuje urządzenia do oczyszczania i nawilżania powietrza dlatego oczyszczacz powietrza DREAME AirPursue PM20 bylby super zakupem
Gratulacje! Wygrałeś pudełko-niespodziankę Dreame Boy! Proszę wyślij mi w wiadomości prywatnej swoje dane do wysyłki.
Użytkownik z 98. komentarza wygrał już raz w tej edycji i nie może otrzymać nagrody ponownie, dlatego nagroda z 98. komentarza przechodzi na użytkownika z 99. komentarza.
UI659763 100 Piętro
Mój Dreame L10s Pro Gen2 ma imię Julek. Sprząta bardzo czysto odkurza potem zakładam mopy i pięknie myje. Uwielbiam go.
UX926118 101 Piętro
Fajny sprzęt początku jego biały kolor mnie przerażał że będzie bardzo Widoczne przy ścianie ale mąż mi powiedział i to się sprawdziło że tak go polubię że nie będzie mi przeszkadzał jak biały kolor
Matti_Hautamaki 102 Piętro
Super produkty! Super inicjatywa!
VE007732 103 Piętro
Co moze byc lepszego od kosiarki DreamA1 pro? Tylko dwie kosiarki A1Pro i ta druga z konkursu Black Friday! Jeden ogrod ma swojego straznika a niestety drugi skazany jest na moje czesto zaniedbaniezapominanie brak czasu i tu wygrywa robot koszacy ,który odwala cala robote.Jak dla mnie to cudo! Wole robota i zrezygnowac ze szpilek i torebek  niz go stracic ;) wierna fanka Dream
P.s do naszej rodziny dolaczył domowy takze straznik czystosci Dream zastapil xiaomi o kocham go!pilnuje nawet psy;)rewelacja to legalna inwigilacja;) kocham

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Krystynka 104 Piętro
Jestem bardzo zadowolona z produktów dreame,ostatnio kupilam x50ultra jest mega, jest to juz trzeci sprzet,a następnym sprzętem ktory mnie interesuje i jest moim marzeniem to kosiarka bezprzewodowa dreame A2, dlaczego akurat ten typ,bo lubię korzystac i miec duzo opcji, kosiarka brzegi WOW to  muszę zawsze osobno robic podkaszarka,mam 6 kotow, kosiarka omija przeszkody :-) , pozwala kosić etapami,mozna stworzyc dwie mapy,jesli bym wygrała kosiarka z mniejszą ilością funkcji,też bym byla zadowolona :-)
CI823725 105 Piętro
Najbardziej mnie przekonuje kosiarka a2 mam x40 ultra w domu i od roku prawie nic nie robię  powiem uczciwie jeżeli inne produkty Dreamy są takie jak mój ukochany odkurzacz to nie chcę żadnej innej marki w domu zawsze polecę Dreamy kazdemu
BV663428 106 Piętro
Przy trójce dzieci i dwóch mopsach mój dom to strefa ciągłych zamieszek… głównie kurzu. 😂
Oczyszczacz Dreame byłby u mnie jak superbohater: wciągnąłby to wszystko szybciej, niż moje mopsy wciągają chrupki.
Jeśli ktoś naprawdę potrzebuje Dreame, to ja — dla dobra rodziny… i zdrowia psychicznego
SV080294 107 Piętro
Dream i najlepsza firma na świecie 😁

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy