Listopadowy konkurs Dreame

Ferwor: 175

219 Komentarz

UI659763 100 Piętro
Mój Dreame L10s Pro Gen2 ma imię Julek. Sprząta bardzo czysto odkurza potem zakładam mopy i pięknie myje. Uwielbiam go.
UX926118 101 Piętro
Fajny sprzęt początku jego biały kolor mnie przerażał że będzie bardzo Widoczne przy ścianie ale mąż mi powiedział i to się sprawdziło że tak go polubię że nie będzie mi przeszkadzał jak biały kolor
Matti_Hautamaki 102 Piętro
Super produkty! Super inicjatywa!
VE007732 103 Piętro
Co moze byc lepszego od kosiarki DreamA1 pro? Tylko dwie kosiarki A1Pro i ta druga z konkursu Black Friday! Jeden ogrod ma swojego straznika a niestety drugi skazany jest na moje czesto zaniedbaniezapominanie brak czasu i tu wygrywa robot koszacy ,który odwala cala robote.Jak dla mnie to cudo! Wole robota i zrezygnowac ze szpilek i torebek  niz go stracic ;) wierna fanka Dream
P.s do naszej rodziny dolaczył domowy takze straznik czystosci Dream zastapil xiaomi o kocham go!pilnuje nawet psy;)rewelacja to legalna inwigilacja;) kocham

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Krystynka 104 Piętro
Jestem bardzo zadowolona z produktów dreame,ostatnio kupilam x50ultra jest mega, jest to juz trzeci sprzet,a następnym sprzętem ktory mnie interesuje i jest moim marzeniem to kosiarka bezprzewodowa dreame A2, dlaczego akurat ten typ,bo lubię korzystac i miec duzo opcji, kosiarka brzegi WOW to  muszę zawsze osobno robic podkaszarka,mam 6 kotow, kosiarka omija przeszkody :-) , pozwala kosić etapami,mozna stworzyc dwie mapy,jesli bym wygrała kosiarka z mniejszą ilością funkcji,też bym byla zadowolona :-)
CI823725 105 Piętro
Najbardziej mnie przekonuje kosiarka a2 mam x40 ultra w domu i od roku prawie nic nie robię  powiem uczciwie jeżeli inne produkty Dreamy są takie jak mój ukochany odkurzacz to nie chcę żadnej innej marki w domu zawsze polecę Dreamy kazdemu
BV663428 106 Piętro
Przy trójce dzieci i dwóch mopsach mój dom to strefa ciągłych zamieszek… głównie kurzu. 😂
Oczyszczacz Dreame byłby u mnie jak superbohater: wciągnąłby to wszystko szybciej, niż moje mopsy wciągają chrupki.
Jeśli ktoś naprawdę potrzebuje Dreame, to ja — dla dobra rodziny… i zdrowia psychicznego
SV080294 107 Piętro
Dream i najlepsza firma na świecie 😁
GG163553 108 Piętro
Marzy mi się kosiarka to trawy dream gdyż na wiosnę będę zakładać trawnik (usuwam Stary)
Pielęgnacja trawnika zajmuje dość dużo czasu.
Kosiarka nie dopuści do rozwoje chwastów oraz wzmocni trawę. Będę mógł się pochwalić zadbanym trawnikiem a dokona tego kosiarka dream, która skosi trawę na odpowiednią wysokość pod moją nieobecność
Oszczędzi mi czas na dbanie o kwiaty w ogrodzie
Gratulacje! Wygrałeś pudełko-niespodziankę Dreame Boy! Proszę wyślij mi w wiadomości prywatnej swoje dane do wysyłki.
NL658296 109 Piętro
Być z nim na zawsze Dreame

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy