Dreame wydarzenie: Dom z pupilami

Ferwor: 153

232 Komentarz

JM345210 90 Piętro
Ja już dodałam filmik 😍
Gratulacje! Wygrałeś pudełko-niespodziankę Dreame Boy! Proszę wyślij mi w wiadomości prywatnej swoje dane do wysyłki.

UE135184 91 Piętro
Super zabawa 🥳
DZ449871 92 Piętro
Życie z owczarkiem niemieckim to nie tylko spacery i przytulanie – to też codzienna walka z… sierścią wszędzie! 😅
Mój wierny towarzysz jest cudowny, ale jego futro potrafi znaleźć się dosłownie wszędzie – od podłogi po kanapę.

Na szczęście Dreame L50 Pro Ultra ratuje mnie każdego dnia.
Wystarczy jedno kliknięcie i robot sam rusza do akcji – dokładnie odkurza każdy kąt, omija miskę psa i nawet nie boi się „kudłatych zasieków”. 🐶
Najbardziej lubię, że po sprzątaniu sam się czyści – a ja mogę w tym czasie spokojnie głaskać mojego psa zamiast biegać z odkurzaczem.

Dzięki Dreame L50 Pro Ultra nasz dom znów pachnie czystością, a mój owczarek może dalej radośnie gubić sierść bez wyrzutów sumienia 😄
To naprawdę duet idealny – on dba o bezpieczeństwo, a Dreame o porządek. ❤️

#Dreame #DomzPupilami #DreameL50ProUltra #OwczarekNiemiecki #CzystyDom #DreamePolska
Dziękujemy za podzielenie się i za uznanie! ❤️

KrzysztofS 93 Piętro
Fajna zabawa z tymi poziomami. Mój dreame już dziś jeździł!
NM358905 94 Piętro
Dlaczego dzień przed zakończeniem konkursu dostaję informacje o nim?
Dzień dobry, można śledzić nasze oficjalne media społecznościowe lub baner na stronie głównej forum — tam pojawiają się informacje o wydarzeniach.

VP025830 95 Piętro
Kawior (cavalier King Charles spaniel) śpi zwykle na dywaniku w korytarzu jak strażnik domu. Zostawia wokół siebie delikatną mgiełkę z uszu, ale Dreame zbiera to w jednym cichym przejeździe — tak cichym, że Kawior nawet nie zmienia pozycji, tylko zerka, czy po „sprzątaniu” też przypadnie mu smaczek. Więcej bałaganu robi, gdy kradnie piłeczki i… moje gumki do włosów, nosząc je jak trofea. Ja mam porządek pod ręką, on ma spokój i nagrody. Tak wygląda nasze współistnienie.

A Wasze psy — patrzą jak na teatr sprzątania czy robią sprint pod łóżko? 🐾
Dziękujemy za podzielenie się!

XN956002 96 Piętro
Mój Robot to najlepsze co mnie spotkało mam więcej czasu dla moich wnuków
AJ295479 97 Piętro
Najlepszy! 🫶🏻
AJ295479 98 Piętro
Nie wiem, jak żyłam bez mojego DREAM?! 🫣
UV012185 99 Piętro
Może ja coś wygram ? 😄

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy