【Wyniki ogłoszone】Podziel się historią swojego pupila z Dreame 🐶🐱

Ferwor: 225

263 Komentarz

Monia pani domu 90 Piętro
Mam i polecam Mova E30 Ultra , dzięki cichej pracy robota moj piesek nie odczuwa dyskomfortu . Bardzo dobrze zbiera sierść psa i nie zostawia nic , nie zapycha się , stacja dokująca nie ma problemów z wyciągnięciem dużej ilości kłaków z robota . 😊
YP471211 91 Piętro
To, co Dreame X40 Ultra potrafi zrobić, to coś więcej niż tylko sprzątanie! Kto by pomyślał, że robot może być też fotografem?
​Mój jest prawdziwym łowcą futer. Czasami, gdy jestem poza domem, włączam go, żeby odkurzył. A on? On mi podsyła zdjęcia mojego kota!
Gdy wyjeżdżam na weekend włączam tryb "szukaj zwierzaka", a on wysyła mi powiadomienie, że znalazł kota. To naprawdę uspokajające, wiedzieć, że Dreame pilnuje, żeby mojemu pupilowi nie stała się żadna krzywda, a przy okazji jest też niezłym paparazzi.
BH402025 92 Piętro
Nie posiadam jakieś wyjątkowej historii.
Jest ona bardzo prosta, robot sprzatajacy jest bardzo dobrym wyborem. Pomaga w codziennym blasku podłóg, a jeśli chodzi o mojego pieska i kotka bo posiadam parę, to dba o nie świetnie.
Czyli nie robi nim żadnej krzywdy i nigdy w nich nie wjeżdża. Polecam wszystkim robota sprzątającego, żyje się z nim poprostu łatwiej. Produkty godne polecenia tej firmy. Pozdrawiam
BF643179 93 Piętro
Mam dwa roboty, jeden w domu, drugi w biurze, sprzątanie zaplanowane, dobrze sprzątają, starają się, rozpoznają większe zabrudzenia i czyszczą do skutku.
YI506789 94 Piętro
Mamy w domu dwa psiakiem Shit tzu , Owczarka niemieckiego oraz kota które zostawiają sierść i ślady łap jak wracają ze spaceru
Odkąd mamy odkurzacz Dream nie muszę biegać ze ścierkami i mopami.
Odkurzacz w naszym domu nazywa sie "Zdzichu"
Zdzichu to najbardziej pracowity facet który
UO093177 95 Piętro
Moj piesyk to na początku miał wojnę z odkurzaczem bo nie dawał temu przejeżdżać ale teraz to już nawet nie zwraca uwagi na niego, ale dobrze sprząta właśnie szersc po psiaku chociaż i ma krótką sierść mój piesyk))
KC483790 96 Piętro
Nasz robot śmiga po domu sprzatajac a nasz maly piesek biega za nim i szczeka
YN120196 97 Piętro
Posiadam L10 S Ultra Gen2

W domu mam małe dziecko + psa rasy Samojed...który jak wszyscy wiedzą, gubi sierść jak niedźwiedź polarny.

Odkurzacz świetnie wjeżdża na dywany, maty dla dziecka i niektóre podwyższenia.

Wiele opcji zmiany siły/efektu odkurzania oraz samego mopowania.
Sam zjeżdża do bazy naładować się, wymienić wszelkie płyny, opróżnić pojemnik na nieczystości.

Jedyne co zauważyłem ale...to też nie jest problem sprzętu jako tako... To to że wciąga np pędzle, jakieś kredki do oczu itp... ogólnie wszystko wielkości długopisa i potem się tym " dławi" kamerka nie wychwytuje obiektów leżących na ziemi, które mogą go potencjalnie " zablokować ". Świetnie omija większe przeszkody itd... ale blokuje się na małych wciąganych rzeczach.

Oczywiście jest też funkcja zdalnego sterowania nim. Co dla frajdy lub potrzeby można zrobić .
LX237640 98 Piętro
Moja historia z Dreame i moją kotką Munią 🐱
Każdego ranka walczyłem z kłaczkami na podłodze, aż w końcu kupiłem Dreame. Teraz to nie ja gonię sierść, tylko moja kotka goni robota 🤣. Czasami nawet kładzie się na jego trasie, jakby chciała go „testować”. To najlepsza zabawka i pomoc domowa w jednym.
RI375439 99 Piętro
W końcu udało mi się wymienić stary odkurzacz na dreame . Jestem bardzo zadowolony z funkcji mopowania. Zwierzątek nie mam ale to moja decyzja . Polecam każdemu dreame

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy