💐 Specjalna akcja Dreame z okazji Dnia Matki w Polsce

Ferwor: 101

147 Komentarz

YH821938 90 Piętro
Odkąd diaboł zagościł w naszym domu, to niestraszne są nam kłaki psiska, kurz i włosy, bo wszedzie się "gnojek" wciśnie.
LV999011 91 Piętro
Mój jest cudowny Tylko Egon jest leps, ale jego sierść sprząra dobrze A TO EGON

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

LO598519 92 Piętro
Gdy byłam dzieckiem, myślałam, że mamy mają nieskończoną ilość siły. Dopiero jako dorosła osoba zobaczyłam, ile zmęczenia chowają między obiadem, praniem, pracą i pytaniem „jak minął Ci dzień?”.
Dzień Matki przypomina mi, że najcenniejszym prezentem nie jest kolejna rzecz, ale czas. Czas bez pośpiechu. Bez odkurzania. Bez myślenia, co jeszcze trzeba zrobić.
Jeśli technologia potrafi zabrać choć część codziennych obowiązków, to oddaje mamom coś bezcennego — chwilę dla siebie. A każda mama zasługuje czasem usiąść z kawą i usłyszeć: „dziś odpocznij”.
OV245427 93 Piętro
Dzień Matki to czas wdzięczności za codzienną troskę, siłę i ciepło. W tym roku chciałem odwdzięczyć się jej odrobiną wygody i czasu dla siebie. Dzięki produktom Dreame codzienne obowiązki stały się łatwiejsze, a mama może poświęcić więcej chwil na odpoczynek i to, co naprawdę lubi np. Kawa i cos słodkiego w rodzinnym granie.
Najpiękniejszy prezent to uśmiech i chwile spędzone razem.
RF051768 94 Piętro
W tym roku Dzień Matki świętujemy trochę spokojniej dzięki mojemu Dreame X50 Ultra 😊
Przy codziennym sprzątaniu naprawdę robi ogromną różnicę — odkurza, mopuje i oszczędza mnóstwo czasu, który można spędzić z rodziną zamiast z mopem w ręku ❤️
Moja mama najbardziej docenia właśnie to, że dom jest ogarnięty praktycznie sam, a my możemy po prostu usiąść razem przy kawie i porozmawiać. Wszystkim Mamom dużo zdrowia i odpoczynku 🌷
ZI884632 95 Piętro
Mój robot Dream to w ogóle pierwsze takie urządzenie w naszym domu. Jestem niesamowicie wdzięczna i zadowolona, że już nie muszę odkurzać ani mopowac 🤭
W czasie, gdy śpimy całą rodziną nasz Dream zajmuje się brudną robotą, a rano budzimy się wypoczęci i w czystym domu. Super
HJ348939 96 Piętro
Super sprawa! Zakupiłem dla Mamuśki Dreame x50 ultra complete!!! Bardzo bardzo polecamy zakup sprawdził się w 100%%% jak Mama przez całe może życie co tu wiele mowic!!!❤️❤️❤️ Naprawdę jest godny polecenia SUPER sprawa !!!
JF648977 97 Piętro
Cieszę się, ze mam Dreame L40, pięknie sprząta, pięknie wygląda, a ja mogę być MAMĄ
Golden 98 Piętro
Dzisiejszy dzień mojej mamy rozpoczął  się  od rozpakowania robota sprzątającego Dreame,  pięknie zapakowany prezent z czerwona kokardką zawitał na wycieraczce przed jej mieszkaniem tuż o poranku aby mogła cieszyć się wygodnym  sprzątaniem  od rana. Dostała też kapcie i kawę aby odpocząć.  Muszę przyznać że prostota obsługi zaskoczyła moja mamę która  to poradziła sobie z uruchomieniem robota i zainstalowaniem aplikacji w swojej starej nokii.Moja mama seniorka 70+, brawo dla was za Dreamerzy;))Dziękuję za uśmiech na twarzy mojej mamy w tak ważnym dniu. Brawo Wy:-) Ostatnio edytował(a) Golden w dniu 2026-5-26 21:56
UI997877 99 Piętro
W treści zakradł się błąd w dacie 2025, powinno być 2026

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy