🌸 Specjalne wydarzenie z okazji Międzynarodowego Dnia Kobie

Ferwor: 208

234 Komentarz

Robert 90 Piętro
Z okazji Międzynarodowego Dnia Kobiet najbardziej chciałabym mieć odkurzacz automatyczny Dreame. W codziennym życiu, przy pracy, dziecku i obowiązkach domowych, sprzątanie często zabiera dużo czasu i energii. Taki robot bardzo pomógłby mi poradzić sobie z codziennym utrzymaniem porządku, szczególnie z kurzem i okruszkami, które pojawiają się każdego dnia.
Ania 91 Piętro
Dzień Kobiet kojarzy mi się nie tylko z kwiatami, ale też z chwilą… oddechu. Taką prawdziwą, gdy dom w końcu milknie, psy śpią zwinięte w dwa małe rogaliki, a ja mogę na moment usiąść z herbatą.Na co dzień pracuję z ludźmi – jako „pomagacz” i interwent.  W domu z kolei czekają na mnie dwaj mali asystenci: moje mopsy. Kto ma psa, ten wie, że oprócz ogromu miłości przynoszą też trochę… sierści. Czasem nawet całkiem sporo.  Dream x50 pomaga! Dlatego kolejnym produktem Dreame, który najchętniej zobaczyłabym w swoim domu z okazji Dnia Kobiet, jest Dreame Gusto. Marzy mi się urządzenie, które po prostu zrobi swoją robotę!  Bo prawda jest taka: każda z nas robi dla innych bardzo dużo. A czasem największym luksusem jest chwila dla siebie i świadomość, że dom ogarnia się… właściwie sam.I właśnie takiego małego luksusu życzę wszystkim kobietom – nie tylko od święta. Ostatnio edytował(a) Ania w dniu 2026-3-10 14:22
LV100616 92 Piętro
Z okazji dnia kobiet życzę wam wszystkiego najlepszego! Dużo zdrowia, szczęścia, zdrowia. Moja mama ma przestarzałą suszarkę i bardzo wolno i słabo działa. Chciał bym żeby miała taką suszarkę Dziękuje
WA069782 93 Piętro
​Z okazji Międzynarodowego Dnia Kobiet wszyscy mówią o kwiatach, a ja marzę o idealnej synergii w domowych obowiązkach. W moim domu od jakiegoś czasu rządzi już robot Dreame Matrix 10 Ultra. Ten chłopak nazywa się Carlos i muszę przyznać – on naprawdę trzyma poziom! Dosłownie i w przenośni. Podłogi lśnią, a ja w tym czasie mogę zająć się tym, co naprawdę ważne.
​Jednak, aby domowa sielanka była kompletna, do tego duetu brakuje mi jeszcze jednej zawodniczki: Dreame Z30, którą roboczo nazwałem już Dolores. Bo w każdym dobrym zespole potrzebna jest równowaga!
SV080294 94 Piętro
Dreame Women’s Day to idealny moment, aby podarować sobie lub bliskiej osobie odrobinę technologicznego komfortu i więcej czasu dla siebie. Inteligentne rozwiązania w domu sprawiają, że codzienne obowiązki stają się lżejsze, a każdy dzień może być po prostu przyjemniejszy. ✨
AI967080 95 Piętro
Z okazji dnia Kobiet najlepiej przydał by się robot koszący do trawnika koszenie zajmuje dużo czasu 😞a tak te chwile można spędzić z rodziną 😀😀😀 wnusiem, jeździć na rowerze a tak zawsze jest w sezonie trochę dużo dni wycięte z życiorysu. ☀️święci a ty dawaj😥.
QO152845 96 Piętro
Z okazji dnia kobiet bardzo bym chciała dostać jeszcze jeden odkurzacz, ponieważ na poddaszu też mam dość dużo pomieszczeń z którymi dreame bardzo dobrze by sobie poradził. Odkurzacze te są perfekcyjne zajmuje mało miejsca , jest bardzo cichy w przeciwieństwie do innych marek, bardzo dobrze zamiata i mopuje nie pozostawia żadnych śladów ani smug, a przede wszystkim mam bardzo dużo czasu dla siebie i na inne prace związane z domem takie np.jak gotowanie nie muszę wszystkiego robić biegiem żeby zdążyć upozadzic dom. Mimo to, że odkurzacz mam od niedawna ale jestem z niego bardzo zadowolona i jak tylko mogę komuś polecić to tylko firmę dreame.
VZ685232 97 Piętro
Z okazji Międzynarodowego Dnia Kobiet, chciałbym otrzymać suszarkę Dreame Gusto. Jestem łysy, więc nigdy nie przejmowałem się takimi rzeczami jak suszenie włosów. Odkąd mieszkam z Córkami, sprawy przyjęły inny obrót i suszarką jest konieczna, ale niestety nie udało nam się jeszcze takowej zakupić. Póki co, dziewczynki susza włosy na kaloryferze, ale zima dobiegła końca... POMOCY!
GC474623 98 Piętro
Z okazji Dnia Kobiet chciałabym dostać robot koszący trawę, dzięki niemu trawa w moim ogrodzie byłaby piękna każdego dnia.
FO772902 99 Piętro
Z okazji dnia kobiet chciałabym wypasiony model robota sprzątającego. Marzy mi się robot który odkurzyłby i umył dom, a do tego sam się posprzątał. Dodam że mam zwierzaka, więc fajnie by było mieć podgląd z kamerki, oraz żeby odkurzacz inteligentnie sprzątał tak żeby dokładniej wyczyścił dane pomieszczenie jeśli jest bardziej brudne. Z pośród matki Dreame nie jest to jedyny przedmiot który mi się bardzo podoba, jest nią również suszarka, mop elektryczny, robot do mycia okien. A wszystkim kobietom życzę wszystkiego najlepszego na ich drodze życia🌹🌹🌹

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy