Listopadowy konkurs Dreame

Ferwor: 174

218 Komentarz

AJ295479 90 Piętro
Może tym razem się uda
AJ295479 91 Piętro
Gdybym mógł wybrać jeden produkt Dreame podczas Black Friday, zdecydowanie postawiłabym na Dreame L40 Ultra. Dlaczego? Bo rozwiązuje największy domowy problem: sprzątanie, które zabiera mi czas i energię.
Najbardziej przyciąga mnie automatyczne opróżnianie, mycie i suszenie mopa — dzięki temu urządzenie naprawdę działa samo, a ja mogę zająć się wszystkim, co ważniejsze niż latanie ze szmatą po domu.
To sprzęt, który realnie odciąża i daje poczucie, że ktoś inny ogarnia ten bałagan za mnie — idealny prezent Black Friday.
AJ295479 92 Piętro
Najbardziej chciałabym mieć Dreame L40 Ultra, bo samodzielnie odkurza i mopuje, dzięki czemu naprawdę oszczędza czas. To sprzęt, który po prostu ułatwia życie.
FZ133952 93 Piętro
Te sprzęty z tej firmy to bajka ❤️
Miłość od pierwszego użycia 🫶
XE952965 94 Piętro
Ten sprzęt ratuje nam życie
Szczerze polecam
PL978720 95 Piętro
To  jest nowy członek rodziny odkurzacz L20 Ultra roku jego funkcje i rozbudowane menu to jest kosmos  nie mówiąc o nowych modelach przydałaby się jeszcze kosiarka do pary kosiarka do trawy w domy posprząta  nowy członek rodziny  trawnik przydałoby się trochę ogarnąć przed zimą trawnik w koło 🏡
MU932948 96 Piętro
Przeprowadzka do nowego mieszkania to super przygoda! Aż do momentu, kiedy orientujesz się, że nie masz odkurzacza, a kurz patrzy na ciebie z wyższością 😅
Dreame H40, ratuj naszą godność i podłogi!
UG961434 97 Piętro
Po domu mknie Dreame w sprzątania grze,
znikają okruszki szybciej, niż się chce.
UG961434 98 Piętro
Dreame jeździ po podłodze dzień cały,
kurz i okruszki znikały w mig cały.
Użytkownik z 98. komentarza wygrał już raz w tej edycji i nie może otrzymać nagrody ponownie, dlatego nagroda z 98. komentarza przechodzi na użytkownika z 99. komentarza.

Gratulacje! Wygrałeś pudełko-niespodziankę Dreame Boy! Proszę wyślij mi w wiadomości prywatnej swoje dane do wysyłki.

DK517372 99 Piętro
Najbardziej teraz potrzebuje urządzenia do oczyszczania i nawilżania powietrza dlatego oczyszczacz powietrza DREAME AirPursue PM20 bylby super zakupem
Gratulacje! Wygrałeś pudełko-niespodziankę Dreame Boy! Proszę wyślij mi w wiadomości prywatnej swoje dane do wysyłki.

Użytkownik z 98. komentarza wygrał już raz w tej edycji i nie może otrzymać nagrody ponownie, dlatego nagroda z 98. komentarza przechodzi na użytkownika z 99. komentarza.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy