Dreame Forum

Jak opublikować post w module konkursowym?

Krok 1: Kliknij przycisk w niebieskiej ramce, aby opublikować post.

Krok 2: Wybierz wskazany dział #Październikowy test nowości zgodnie z niebieską ramką.

Krok 3: Po edycji treści kliknij przycisk w niebieskiej ramce, odpowiadający wybranemu działowi, aby zakończyć publikację.

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

12 Komentarz

Devmeister 1 Piętro
A czy moglibyście spojrzeć na moje zgłoszenie konkursowe? Bo dodałem filmik ale chyba go nie idzie odtworzyć ☹️
Dzień dobry, mogę normalnie zobaczyć Twój film konkursowy, a kanałem odtwarzania jest YouTube.

SN114070 2 Piętro
Dom pełen futra i odkurzacza w akcji 🐾😅

W moim domu są dwa futrzaki: owczarek długowłosy i królik baranek — duet, który powinien mieć własny znak ostrzegawczy: „Uwaga, sierść wszędzie!”

Rano królik linieje jakby startował w konkursie na najmiększy obłoczek, a wieczorem Dasza (owczarek) testuje, ile piachu zmieści się w futrze po spacerze. Odpowiedź? Zawsze za dużo.

Na szczęście mam swojego cichego bohatera – Dreame. Wchodzi do akcji jak ninja: bez jęku, bez narzekania, po prostu wciąga cały ten futrzany chaos. Dzięki niemu nie muszę wybierać między miłością do zwierząt a czystą podłogą.

Bo prawdziwa harmonia to wtedy, gdy pies śpi spokojnie, królik skubie siano, a odkurzacz robi resztę. 😎✨
JH242118 3 Piętro
Popiołka mam od roku. Posiadam cudownego psa i ogród. Dzięki Dreame bawię się z psiakiem pracuję w ogródku a podłogi i dywany są czyste. Dziękuję mojemu synowi i synowej za to cudo.
CI823725 4 Piętro
Mam dwa futrzaki kochane od 8 miesięcy mam x40 pro ultra i nie wiem co to już jazda z odkurzaczem nazwaliśmy ją Marysia i jest niesamowita stała się członkiem rodziny psiaki wypadają na ogród a ona sprząta bez słowa to był najlepszy zakup jaki mogłem zrobić
XM574867 5 Piętro
Nasz futrzak jest mały,
Ale sierści z niego co nie miara,
Chociaz biega po pokoju całym,
Sprzatanie po nim to żadna kara 🙂
Futrzak do klatki, zakladam buty,
Odpalam Dreame, co daje czadu
Nie wazne, czy jest lipiec czy luty,
Po sierści futrzaka nie ma śladu.

IL542840 6 Piętro
Mam w domu kota i bardzo polecam robota sprzątającego z silikonową szczotką. Biorę udział w konkursie z nadzieją, że uda mi się wygrać robota dla moich rodziców, ponieważ oni również mają zwierzęta. Nie wiem, co jeszcze dodać, ale naprawdę lubię Waszą firmę oraz jej produkty, a w szczególności funkcjonalność robota. Dziękuję za uwagę!
YC397022 7 Piętro
Posiadamy Dreame od około 2 miesięcy. Jest to odkrycie roku mimo że nasz LIlo czasem sabotuje jego pracę tak jak na przykład na zdjęciu 😂 mają lepsze i gorsze chwile ale dążymy do sukcesu 🥰

Pati 8 Piętro
Mój dom z dwoma yorkami 🐶🐶 i robotem Dreame!

Życie z dwoma yorkami to codzienna dawka miłości, energii i… piachu!
Te dwa małe urwisy potrafią wnieść z dworu więcej piasku niż przynieślibyśmy z plaży po wakacjach. A ich łapki? Czasem mam wrażenie, że mają magiczną moc zostawiania śladów wszędzie, gdzie tylko się da!

Na szczęście mam mojego niezastąpionego pomocnika — robota sprzątającego Dreame.
Podczas gdy yorki ganiają za sobą jak szalone, on spokojnie jeździ po domu i ogarnia ten chaos. Dzięki niemu ja mogę się cieszyć czystą podłogą i chwilą spokoju (dopóki ktoś nie wpadnie na pomysł zabawy w pogoń za mopem 😅).

Dreame i moje psiaki to naprawdę zgrany duet – każdy robi swoje: one brudzą, a on sprząta!
I właśnie w tym jest nasza codzienna harmonia. 💛

QS405068 9 Piętro
Mój pies za każdym razem gdy zaczynam sprzątać ,pakuje walizkę i wyjeżdża...taki mały szantaż by zająć się nim..♥️
1000007719.jpg
2025-10-16 17:24:14 PL Przetłumacz
12Następna strona

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy