Dreame Forum

📢 Powiadomienie o obsłudze forum

Szanowni użytkownicy, z powodu wewnętrznego harmonogramu dyżurów, odpowiedzi na forum mogą być opóźnione w następujących dniach:

📅 1–3 października 2025 r. oraz 6–8 października 2025 r.

W przypadku pilnych spraw prosimy o bezpośredni kontakt:
📧 dreamesupport@dreame.tech
📞 +48 800 013 054 (poniedziałek–piątek, 9:00–18:00)

Dziękujemy za zrozumienie i wsparcie!
Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

25 Komentarz

HE008659 1 Piętro
Jaki kupisz środek czyszczący do robota L50 ultra? Czy jest jakiś dedykowany środek?
Cześć, możesz znaleźć niektóre części akcesoryjne do L50 Ultra w naszym oficjalnym sklepie e-commerce.
https://allegro.pl/uzytkownik/DreamePL

Kup w Media Expert każdy z tych płynów do podłogi dla robotów pasuje wystarczy przlać w pojemnik

Hiszpanka 2 Piętro
Czy możecie zatrudniać osoby DOBRZE mówiące po polsku ??? Bo nie idzie się dogadać na infolinii kiedy 15 minut się słyszy REŚET
Przepraszamy, przekażemy to do odpowiedniego działu. Dziękujemy za opinię.

MR964152 3 Piętro
Witam. Zakupiłem Dreame H15 Pro. Nie mam możliwości wyboru języka polskiego w urządzeniu a wiem, że sa modele z polskim menu i komunikatach głosowych. Proszę o pomoc.
Cześć, to urządzenie nie jest wspierane w języku polskim.

VX564158 4 Piętro
Dzień dobry mam problem.Mój robot nie mopuje zwilżonymi mopami,po prostu nie pobiera wody ze zbiorniczka.
Cześć, czy możesz podać model swojego urządzenia?

Mam to samo. Do tej pory działało bez zastrzeżeń. Po prostu z dnia na dzień. Nie wiem czy to nie będzie ostatni mój odkurzacz Dreame

PH706669 5 Piętro
Dreame l40 nie odprowadza wody z podkladek mocujących, co może być powodem?
Proszę sprawdzić, czy nie ma żadnych obcych przedmiotów blokujących zatyczkę uszczelniającą zbiornika na czystą wodę oraz wewnętrzne rury. Możesz poprowadzić użytkownika do przeprowad...

SC271568 6 Piętro
Czy mogę opróżnić w każdym momencie zbiornik na kurz przez aplikację?

ZZ827892 7 Piętro
X50 Ultra Complete nie pobiera z zasobnika płynu do czyszczenia, funkcja w aplikacji włączona, sieć i odkurzacz były resetowane ale nie pomogło. Proszę o pomoc.
Cześć, proszę wysłać swoje urządzenie do naszego Centrum Napraw, aby uzyskać dalsze wsparcie.

NE837850 8 Piętro
Mam problem mój nie odkurza
Cześć, czy mógłbyś mi powiedzieć, jaki to model twojego urządzenia oraz opisać problem, z którym się zmagasz?

XN847584 9 Piętro
konfiguracja sieci wi fi

12Następna strona

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy