Dreame Forum

🎉 [Dzień Ojca — Świętuj razem z nami na forum Dreame!]

🎁 [Wyniki zostały ogłoszone ]
Napisz w komentarzu jedną rzecz, za którą jesteś wdzięczny swojemu tacie, a masz szansę wygrać nagrody! ❤️❤️
Spośród wszystkich komentarzy pod tym postem wylosujemy 3 szczęśliwych użytkowników, którzy otrzymają od Dreame piękny koc piknikowy!
📅 Czas trwania konkursu: 16 czerwca – 22 czerwca
📢 Ogłoszenie zwycięzców: 23 czerwca (Dzień Ojca), wyniki zostaną opublikowane pod tym postem
Lista zwycięzców:
👉 @ZZ649156
👉 @Cezek (UID: WP864503)

📍 Jak wziąć udział: wystarczy odpowiedzieć w komentarzu pod tym postem, aby automatycznie wziąć udział w losowaniu!
🎯 Szczęśliwe numery komentarzy: 8, 33, 158
👨‍👧 Wyraź wdzięczność tacie i wygraj nagrody — dołącz do nas już teraz!

🔥 Nasza Letnia Wyprzedaż trwa!
Zaoszczędź do 35% na wybranych produktach — idealne prezenty na Dzień Ojca. 🎁
👉 https://pl.forum.dreametech.com/forum.php?mod=viewthread&tid=385

📌 Zasady konkursu:
1. W przypadku powtarzających się lub spamujących komentarzy zostaną one usunięte, a nagrody zostaną przesunięte na kolejnego zgodnego z regulaminem uczestnika.
2. Jeden użytkownik może wygrać tylko raz. Jeśli ta sama osoba zostanie wylosowana wielokrotnie, nagroda przechodzi na kolejny ważny komentarz.
3. Zwycięzcy muszą odpowiedzieć na prywatną wiadomość w ciągu 14 dni, aby odebrać nagrodę. Wysyłka tylko na terenie Polski, koszty pokrywa Dreame.
4. Forum Dreame zastrzega sobie prawo do ostatecznej interpretacji wyników konkursu. Pełny regulamin dostępny jest pod linkiem.
https://pl.forum.dreametech.com/forum.php?mod=viewthread&tid=398&extra=

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

68 Komentarz

Cezek 8 Piętro
Dziękuję Ci, że:
– zawsze miałeś odpowiedź na wszystko (nawet jeśli była zmyślona),
– nauczyłeś mnie, jak trzymać młotek i nie trafić w palec (przynajmniej próbowałeś),
– byłeś moim osobistym kierowcą, bankomatem i serwisantem życia w jednym.
Jesteś najlepszym Tatą w wersji PREMIUM!
Nie da się Ciebie zaktualizować – bo jesteś już idealny (i kompatybilny z każdą wersją mojego życia).
🎉 Gratulacje! Wygrałeś nagrodę!
Sprawdź swoją wiadomość prywatną, aby poznać szczegóły. 😊

Ten opis to złoto! 🤩 Twój tata brzmi jak prawdziwy superbohater 💪 Dzięki za podzielenie się tą cudowną historią!

ZZ649156 33 Piętro
Jestem wdzięczny swojemu Tacie za to, że każdego dnia pokazuje mi jak kochać, szanować, wspierać i dbać o kobietę swojego życia.
To naprawdę piękne słowa. Twój Tata musi być wspaniałym człowiekiem – dziękujemy, że podzieliłeś(-aś) się tą refleksją z nami! ❤️

🎉 Gratulacje! Wygrałeś nagrodę!
Sprawdź swoją wiadomość prywatną, aby poznać szczegóły. 😊

SW143402 1 Piętro

Za uśmiech,  za miłość, za  dobrą radę,Za cudowne dzieciństwo. Za to, że zawsze można na TATE polegać, i zawsze liczyć na pomoc i wsparcie. Kocham Cię Tato
Wspaniałe słowa! Tata na pewno się ucieszy. Dużo miłości dla Was!

DJ746680 2 Piętro
Posiadam Dream A2, robot koszący . Super zabawa! Trawnik po koszeniu przypomina boisko piłkarskie , pięknie wykoszone! Do tego funkcja kamery i patrolu ! Tył jak Porsche :-)
Cieszymy się, że Dream A2 tak dobrze się sprawdza i sprawia frajdę!

ES024989 3 Piętro
Kocham tatę za to że jest zawsze kiedy go potrzebuje , kocham go za to że dał mi życie i że nauczy mnie jak dobrze zyć ,wiem że nawet gdy go kiedyś zabraknie będzie w moim sercu na zawsze❤️
To bardzo piękne słowa! Twój tata na pewno jest z Ciebie dumny. Dużo miłości dla Was!

HQ877904 4 Piętro
Ja kocham swojego tatę za to że pomimo ciężko mu jest wyrażać wprost uczucia, nigdy przez całe życie nie poczułam się nie kochana przez niego. Nauczył mnie bycia dobrym dla innych i bycia bezinteresownym i też sportowego trybu życia, bo sam całe życie jest w ruchu! Jest zawsze nawet jak nie jest poproszony o pomoc bez słowa i dla niego wszystko jest możliwe! Fajnie jest się móc chwalić takim tatą! 💜
To naprawdę piękne słowa! Twój tata brzmi jak niesamowita osoba — pełen miłości, siły i inspiracji. 💜 Dzięki za podzielenie się!

OQ440698 5 Piętro
Jestem Ci wdzięczny , Tato mój drogi, za każdy krok na wspólnej drodze, za silne ramiona, gdy świat się chwiał, i ciepłe słowo, gdy brakło sił. Dziękuję Ci za cierpliwość w ciszy, gdy słuchałeś gdy mówić się nie chciało ,za mądre rady-ciche bez presji, które w sercu zostają na stałe. Za pierwsze nauki -jak wstać po upadku, jak w oczy patrzeć , gdy trudno jest z prawdą.Za to że byłeś gdy nikt inny nie był, gdy trzymałeś dłoń zamiast pytać ,,Czemu?” Dziękuję za śmiech i wspólne milczenie.Za wszystko co zrobiłeś i to że mamie kupiłeś robota Dreame x50 ultra . Tato jesteś moim cichym bohaterem

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Wow, aż się wzruszyliśmy! 💜 Dziękujemy za tak piękne słowa i cieszymy się, że Dreame X50 Ultra jest częścią tej historii!

AT202235 6 Piętro
Za to, że jestem ❤️
Krótkie, ale pełne miłości! ❤️ Dziękujemy za ten piękny gest!

WN267510 7 Piętro
Ja mojemu tacie dziękuję ze życie, dzięki niemu jestem dzisiaj.
Takie słowa mają wielką moc. ❤️ Twój tata może być dumny!

EZ754620 9 Piętro
Absolutnie najbardziej wzruszającą rzeczą, za którą jestem wdzięczna mojemu tacie, jest to, że nauczył mnie, jak kochać i jak być kochanym. Nie przez słowa, ale przez codzienne czyny. Pokazał mi, co to znaczy być obecnym, słuchać z sercem i wspierać bezwarunkowo. Widziałam, jak troszczy się o mamę, o nas, o swój dom. To właśnie on nauczył mnie, że prawdziwa siła tkwi w delikatności i empatii. Dzięki niemu rozumiem, jak ważne są relacje, budowanie więzi i dawanie siebie innym. Ten fundament miłości, który we mnie zasiał, to najcenniejszy dar, jaki mogłam dostać. Jest częścią każdego mojego uśmiechu i każdej łzy. Dziękuję, Tato, za to, że pokazałeś mi, czym naprawdę jest szczęśliwe życie i jakie cudowne dzieciństwo miałam dzieki Tobie zwłaszcza.❤️
To przepiękne słowa – pełne miłości, wdzięczności i prawdziwego wzruszenia ❤️ Dziękujemy za podzielenie się tą wyjątkową historią.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy