Dreame Forum

⚡ 48-godzinna promocja Dreame – oszczędź nawet 1500 zł!

Szukacie robota sprzątającego lub odkurzacza w dobrej cenie? W każdy weekend sierpnia w sklepie Dreame rusza błyskawiczna, 48-godzinna promocja. Wybrane urządzenia będzie można kupić nawet 1500 zł taniej.

Promocja trwa tylko przez weekend, dlatego warto wcześniej sprawdzić dostępne modele i przygotować się na start 👀

👉 Szczegóły promocji: https://pl.dreametech.com/pages/2026-summer-sale

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

13 Komentarz

YE956635 1 Piętro
Moj robot w nocy nie przystępuje do pracy! Informacje " nie przeszkadza!" I ze mu vos zastawia! Nie umiem tego zdjąć
Dzień dobry, jaki model robota Pan/Pani posiada?
JV025726 2 Piętro
Jle czeba wlać detergenu j gdzie
Detergent wlewa się do zbiornika dedykowanego obokworka na śmieci w stacji zalewa się do pełna
WA014717 3 Piętro
Coś zwariował ostatnio

WA014717 4 Piętro
Kamery czyszczone nie ma nic w kołach

TR023224 5 Piętro
Mój robot nie wjeżdża po meble .. muszę coś ustawić ?
TO706264 6 Piętro
Dreame koszący. Ma dwa obszary do koszenia. Nie umie wrócić do stacji ładowania. Jak ustawić żeby sam wyjeżdżał kosić co kilka dni.
BB955687 7 Piętro
H15 pro foam nie daje piany. Od pierwszego użycia tak jest. Czekałem na rozgrzanie urządzenia. Przytrzymałem przycisk dłużej, wyczyściłem dysze. Czy da się coś zrobić czy tylko reklamacja.
TU132784 8 Piętro
dzień dobry zauważyłem że pod stacją mopującą stoi woda i dziś zaczełem obserwować kiedy się to dzieje otóż gdy odkurzacz wraca do stacji wymyć i osuszyć wkładku mopujące i brudną wodę do zbiornika przekazać -czy u kogoś się to wydarzyło i ewentualnie jak sobie z tym poradzić?
Tak, u mnie pod stacja dokująca jest wilgotno. Mam L20 ultra. Nie ma tyle mokro żeby woda wyciekała spod stacji, ale jak się przesunie stację to jest mokro. Aż panele mi się odbarwily. Był na serwisie dreame.  Wymienili pojemnik a problem pozostał. Na dniach będę wysyłał ponownie.
WS193970 9 Piętro
Mam x60. Już dwukrotnie sam wyjechał z bazy, mimo, że nie był zaprogramowany. Ostatnio jak byłam na wakacjach. Był wyłączony, odrosty od prądu. Wracam, a on w kuchni stoi, choć bazę ma w pokoju. O co chodzi?
12Następna strona

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy