Dreame Forum

Lipcowy konkurs na polskim forum Dreame

Ferwor: 65
🕛 Czas trwania akcji
Rozpoczęcie akcji: 21 lipca 2026 r., godz. 10:00
Zakończenie akcji: 27 lipca 2026 r., godz. 23:59:59

🎯 Zasady udziału
W czasie trwania akcji podziel się w komentarzu pod tym postem historią ze swojego codziennego życia z Dreame lub napisz, który produkt najbardziej chciałbyś kupić podczas Brand Week (sprawdź promocje Dreame Brand Week), aby wziąć udział w akcji.
Autor komentarza opublikowanego na jednym ze wskazanych numerów otrzyma jedną torbę z Tyveku marki Dreame.

🎁 Zwycięskie numery komentarzy
8, 18, 28, 38, 48, 58, 68, 78, 88, 98, 108, 118
(łącznie 12 nagród)

🎉 Nagrody
Każdy zwycięski numer komentarza otrzyma jedną torbę Dreame z papieru DuPont
(łącznie 12 sztuk).

📌 Uwagi
1.Lista zwycięzców zostanie ogłoszona do 30 lipca. Prosimy zwycięzców o regularne sprawdzanie prywatnych wiadomości na forum, aby móc sprawnie odebrać nagrodę.
2.Prosimy nie spamować ani nie publikować powtarzających się komentarzy. W przypadku naruszenia zasad nagroda przechodzi na kolejnego uprawnionego użytkownika.
3.Jedna osoba może wygrać tylko raz. W przypadku ponownej wygranej nagroda przechodzi dalej.
4.Po ogłoszeniu wyników należy skontaktować się z nami w ciągu 14 dni w wiadomości prywatnej w celu odbioru nagrody. Wysyłka realizowana jest wyłącznie na terenie Polski, a koszty przesyłki pokrywamy my.
5.Forum Dreame zastrzega sobie prawo do ostatecznej interpretacji niniejszej akcji. Szczegółowy regulamin dostępny jest w 【Regulamin lipcowego konkursu komentarzowego】.

💡 Wsparcie posprzedażowe
Jeśli podczas użytkowania produktu napotkają Państwo problemy, zapraszamy do zamieszczenia posta w sekcji wsparcia posprzedażowego na forum — chętnie pomożemy.
Można również skontaktować się z nami bezpośrednio:
📧 E-mail:dreamesupport@dreame.tech
(Pon.–Pt. 09:00–18:00)

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

73 Komentarz

Dreame Forum 72 Piętro Inicjator wątku
Zwycięzcy torby z papieru DuPont: @SZ354230 @Paweł  @LP854254 @QI433383 @GK486933 @LP661745  @ZX096620  

Prosimy o sprawdzenie wiadomości prywatnych i przesłanie adresu dostawy w ciągu 14 dni roboczych. Po upływie tego terminu odbiór nagrody nie będzie możliwy.
MA274555 1 Piętro
Dreame to mój cichy bohater w domu!  Nazwaliśmy go „Dreamik”i jest jednym z członków naszej rodziny.Robot sprząta, kiedy ja zajmuję się swoimi sprawami, więc  idealne rozwiązanie dla osób pracujących w korpo. Chętnie sprawdziłabym kolejny model podczas Brand Week!
QW442872 2 Piętro
U mnie pracują już trzy roboty:
1. Mietek - Odkurzacz Aqua 10 Ultra Truck
2. Kosik - Kosiarka A2 3000
3. Myjok - Z1
to już całkiem niezła armia dronów  do walki z codziennymi obowiązkami.
Trochę czasu zajmuje mi teraz obsługa tego parku maszynowego ale nie jest źle.
Robią swoją robotę dobrze i bez marudzenia, chociaż niekiedy Kosik nie chce wracać do domu...

Pozdrawiam
Romek
EX931523 3 Piętro
Hej, mam Dream A2 1200 i nie wyobrażam sobie życia bez niego. Mogę tylko żałować, że tak późno go kupiłam 😊
QW442872 4 Piętro
U mnie pracują już trzy roboty:
1. Mietek - Odkurzacz Aqua 10 Ultra Truck
2. Kosik - Kosiarka A2 3000
3. Myjok - Z1
to już całkiem niezła armia dronów  do walki z codziennymi obowiązkami.
Trochę czasu zajmuje mi teraz obsługa tego parku maszynowego ale nie jest źle.
Robią swoją robotę dobrze i bez marudzenia, chociaż niekiedy Kosik nie chce wracać do domu...

Pozdrawiam
Romek
KE690145 5 Piętro
Mam Dream X 50 Ultra Complete i jestem bardzo zadowolona z jego pracy, choć ostatnio nie mógł wrócić do stacji, to mimo żałuję, że wcześniej go nie kupiłam. Jak spłacę go, to chcę kupić drugi, bo mam dom piętrowy.
WO372818 6 Piętro
Mam dreame x50 complete
Mamy duży dom i 4 psy i dreame jest nie zastąpiony !!! Najlepsza rzecz jaka kiedy kolwiek kupiłam ! Nie mam jeszcze dla niego imienia  może ktoś podpowie ?
wikunia 7 Piętro
Zaczynam dopiero przygodę z dreame, ale już nie wyobrażam sobie życia bez odkurzacza od was . Następnym sprzętem jaki bym chciała od was posiadać to oczyszczacz powietrza 🤪. Pół mojej rodziny to posiadacze dysona, jedyną idę pod prąd i liczę na to, że warto i nigdy mnie nie zawiedziecie
SZ354230 8 Piętro
Fajnie mieć nowy sprzęt z Dreame szczególnie nowy mop 😃
MA274555 9 Piętro
Bardzo bym chciała poznać bliżej odkurzacz X50 Ultra. Swój sprzęt który mam teraz L10 Ultra bym oddała rodzicom bo też mają pieska i to by się przydało

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy