Dreame Forum

🌸 Specjalne wydarzenie z okazji Międzynarodowego Dnia Kobie

Ferwor: 208

Świętuj Międzynarodowy Dzień Kobiet z Dreame i ciesz się czystszym oraz bardziej komfortowym domem dla całej rodziny.
Weź udział w wydarzeniu i zyskaj szansę na wygranie Dreame Gusto!

🌷 Wydarzenie 1: Konkurs „Post & Win”
📅 Czas trwania wydarzenia
7 marca 2026 – 14 marca 2026
🏆 Nagrody
Dreame Gusto ×4 (4 zwycięzców | po 1 Dreame Gusto dla każdego)
📌 Jak wziąć udział
1️⃣ Utwórz oryginalny post
Przejdź do sekcji # Dreame Women’s Day i opublikuj własny post.
👉 Jeśli nie wiesz, jak opublikować post, sprawdź tutorial publikacji tutaj.https://pl.forum.dreametech.com/ ... ead&tid=2112&extra=
Powiedz nam, który produkt Dreame chciałabyś mieć z okazji Międzynarodowego Dnia Kobiet i dlaczego jest dla Ciebie ważny.
Możesz podzielić się swoimi doświadczeniami w dowolny sposób. Możesz na przykład opisać:
(1)Z jakimi codziennymi wyzwaniami pomógłby Ci sobie poradzić
(2)Która funkcja produktu najbardziej Ci się podoba i dlaczego
(3)W jaki sposób pomógłby Ci zyskać więcej czasu dla siebie lub na to, co kochasz
Chętnie poznamy Twoje historie i przemyślenia.
2️⃣ Wymóg dla zwycięzców
Zwycięzcy będą zobowiązani do opublikowania na forum recenzji wideo otrzymanej nagrody.
📝 Wybór zwycięzców
1.Po zakończeniu wydarzenia 10 postów z największą liczbą polubień (na podstawie danych w momencie zakończenia wydarzenia) przejdzie do finału.
Liczba polubień jest jedynie punktem odniesienia i nie będzie wliczana do ostatecznej oceny.
2.Jury oceni zakwalifikowane posty na podstawie trzech kryteriów:
Kreatywność (5 punktów)Jakość treści (5 punktów)Oryginalność (5 punktów)3.Zostanie wybranych łącznie 4 zwycięzców.
Każdy zwycięzca otrzyma 1 Dreame Gusto.
Każdy uczestnik może wygrać tylko jedną nagrodę.
4.Posty wygenerowane przez AI lub związane z nieprawidłowym głosowaniem zostaną zdyskwalifikowane.
📣 Ogłoszenie wyników
1.Zwycięzcy zostaną ogłoszeni w przypiętym komentarzu pod tym postem 20 marca 2026 roku.
2.Lista zwycięzców będzie publicznie dostępna przez 3 dni robocze (z wyłączeniem weekendów i świąt). Wszelkie uwagi lub zastrzeżenia należy zgłosić do zespołu operacyjnego forum w tym czasie.
3.Zwycięzcy muszą odebrać nagrodę poprzez wiadomość prywatną w ciągu 14 dni od ogłoszenia wyników.
Wysyłka nagród jest możliwa wyłącznie na terenie Polski, a koszty wysyłki pokrywa organizator.
4.Forum Dreame zastrzega sobie ostateczne prawo interpretacji niniejszego wydarzenia.https://pl.forum.dreametech.com/ ... ead&tid=2109&extra=

🌼 Wydarzenie 2: Losowanie w komentarzach

🕛 Czas trwania wydarzenia
7 marca 2026 – 14 marca 2026
🎯 Jak wziąć udział
Pozostaw komentarz pod tym postem w trakcie trwania wydarzenia.
🎁 Wygrywające pozycje komentarzy
8, 18, 28, 38, 48, 58, 68, 78, 88, 98, 108, 118
(łącznie 12 wygrywających pozycji)
🎉 Nagrody
Każda wygrywająca pozycja otrzyma 1 worek Dreame DuPont
(łącznie 12 nagród).
📌 Uwagi
1.Spam lub powtarzające się komentarze są niedozwolone. Nieważne zgłoszenia zostaną pominięte, a nagroda przejdzie do kolejnej kwalifikującej się osoby.
2.Każdy uczestnik może wygrać tylko raz w losowaniu komentarzy. W przypadku podwójnej wygranej nagroda zostanie przekazana kolejnej osobie.
3.Zwycięzcy muszą odebrać nagrodę poprzez wiadomość prywatną w ciągu 14 dni. Wysyłka jest możliwa wyłącznie na terenie Polski, a koszty wysyłki pokrywa organizator.
4.Forum Dreame zastrzega sobie ostateczne prawo interpretacji niniejszego wydarzenia.https://pl.forum.dreametech.com/ ... ead&tid=2108&extra=

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

234 Komentarz

Dreame Forum 224 Piętro Inicjator wątku
Gratulujemy zwycięzcom konkursu Dreame Gusto! 🎉 Prosimy o sprawdzenie wiadomości prywatnych i przesłanie nam swoich adresów, abyśmy mogli wysłać nagrody. Jeśli tym razem Wam się nie udało, nie martwcie się — już wkrótce pojawi się więcej ekscytujących konkursów i akcji!
1. @XN870776
https://pl.forum.dreametech.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2222
2. @CK259898
https://pl.forum.dreametech.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2164
3. @Lokitty
https://pl.forum.dreametech.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2211
4. @Opka
https://pl.forum.dreametech.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2166
Postanowiłam podążyć tą drogą, 3 na 4 wygrane teksty detektory uznały za AI. To więcej niż ja podejrzewałem, także gratuluję uczciwego rozstrzygnięcia ;)
Dziękujemy za opinię. Sprawdziliśmy zgłoszenie zgodnie z zasadami konkursu oraz przy użyciu narzędzia do wykrywania AI. Obecnie nie znaleźliśmy jednoznacznych dowodów naruszenia zasad.
Programy do sprawdzania czy coś było pisane przez AI nie działają, zwłaszcza w języku polskim. Są inne kwestie wskazujące dobitnie na użycie AI, ale celowo nie piszę jakie bo oszuści zaczną je zmieniać w przyszłości.
Sprawdziłam wszystkie prace w programie do wykrywania AI i wszystkie zaliczyły test na 100% pisania przez człowieka (a mam sprawdzony program, który nie jest na tyle głupi żeby mi napisać że inwokacja to twór AI). Mają lekkie pióro, owszem, teraz wielu piszących zmaga się z oskarżeniami o niesamodzielność pracy, co nie znaczy, że faktycznie tak jest. Też zazdroszczę tym, co wygrali bo o konkursie dowiedziałam się po czasie, ale prace są ciekawe i zróżnicowane. Następnym razem będę lepiej śledzić konkursy i może coś wygram. Nie można mieć wszystkiego 😉
Dlaczego wśród wygranych jest post, który w oczywisty sposób został napisany przez AI? Miało to być niezgodne z regulaminem.
Dreame Forum 225 Piętro Inicjator wątku
Gratulujemy zwycięzcom torby z papieru DuPont! 🎉
Prosimy o sprawdzenie wiadomości prywatnej i przesłanie nam swojego adresu, abyśmy mogli wysłać nagrodę.
@Mireczka  @OU518066  @GC474623 @QG814620 @AgaV2 @Gabugo @Piro @MQ665625 @ZK802459 @RK740085 @SZ354230 @NV643799
Dreame Forum 1 Piętro Inicjator wątku
Przypominamy, że wydarzenie startuje 7 marca.
MaggieMuu 2 Piętro
Z okazji Dnia Kobiet najbardziej chciałabym mieć suszarkę do włosów bo w moim domu mieszkają aż trzy kobiety i kiedy zaczyna się suszenie włosów, potrafi to trwać naprawdę bardzo długo. Szczególnie marzę o niej po wyjściu z basenu – wtedy kolejka do suszarki jest najdłuższa, więc taki sprzęt byłby dla nas ogromnym ułatwieniem i oszczędnością czasu i pieniędzy bo niestety suszarki są przed bramkami opłat .
HI633308 3 Piętro
z okazji dnia kobiet chciałabym dostać odkurzacz
Prosimy o przestrzeganie zasad tego wątku i niepowtarzanie tego typu komentarzy. W przypadku dalszych naruszeń mogą zostać podjęte dodatkowe działania.
HI633308 4 Piętro
kocham dreame
HI633308 5 Piętro
HI633308 6 Piętro
HI633308 7 Piętro
NV643799 8 Piętro

Z okazji Dnia Kobiet najbardziej marzy mi się oczyszczacz powietrza Dreame. W domu spędzamy dużo czasu i bardzo zależy mi na czystym, zdrowym powietrzu dla całej rodziny. Taki sprzęt naprawdę poprawiłby komfort naszego codziennego życia i byłby dla mnie wyjątkowym prezentem.
WN842194 9 Piętro
Z okazji zbliżającego się Dnia Kobiet, moim największym marzeniem jest robot sprzątający marki Dreame.
Jako aktywna kobieta, bardzo chciałabym móc poświęcać mniej czasu na ciężkie prace domowe, które coraz trudniej mi przychodzą. Codzienne odkurzanie bywa dla mnie sporym wyzwaniem, dlatego marzę o urządzeniu, które przejęłoby ten obowiązek na siebie.
Wierzę, że produkt marki Dreame stałby się moim niezastąpionym wsparciem. Najbardziej marzę o funkcji automatycznego sprzątania i samoobsługowej stacji, dzięki której nie musiałabym obciążać kręgosłupa czy martwić się o codzienne sprzątanie. Taka pomoc pozwoliłaby mi cieszyć się czystym domem bez wysiłku, dając mi więcej czasu na to, co sprawia mi radość.
Wszystkim Paniom życzę dużo zdrowia i chwil wytchnienia!
Posiadam już robota , który odkurza i mopuje za mnie - nazywa się Tadzik
Mam również odkurzacz ręczny, który nazywa się Grażyna.
A więc przyszła pora z okazji pięknej wiosny na robota, który odkurzy mój trawnik, a nazwę go Stefan.
Na wiosnę jak każda kobieta poprawiłem swój look, a więc suszarka - Krystyna również wpasuje się w rodzinę ❤️🌼

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy