NM585865

X40 ultra

Mój robot po odkurzaniu nie wyrzuca śmieci z worka do głównej stacji. Pierwszy raz zapchał się w 100% i nie informował że jest zapchany, zorientowałam się jak rozrzucał śmieci po podłodze. Wyczyściłam go i na 2 sprzątania był spokój. Dzisiaj nie wyrzucił śmieci do matki tylko krzyczał że zbiornik nie został opróżniony. Co może być przyczyną ? Odkurzacz mam parę miesięcy, regularnie go czyszczę, wymieniam filtry i szczotki.
Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

2 Komentarz

LG323912 1 Piętro
Proszę sprawdzić, czy zostały ustalone godziny w „trybie nie przeszkadzać”.  Ja mam ustalone takie godziny od 22. 00 do 6.00 i w tym czasie nie wykonuje autoopróżniania po zakończonym czyszczeniu. Proszę też sprawdzić, czy worek jest założony prawidłowo. Pozdrawiam
Dreame Wsparcie 2 Piętro
Zaleca się najpierw sprawdzić, czy używana zbiornik na wodę jest prawidłowo zainstalowany. Jeśli wszystko jest w porządku, możesz sprawdzić według poniższych kroków:
1. Jeśli zbiornik na ścieki jest pełny, najpierw opróżnij go.
2. Sprawdź, czy pływak zbiornika na ścieki unosi się prawidłowo, oraz czy magnes zbiornika na ścieki nadal tam jest.
3. Kliknij przycisk uruchamiania w aplikacji, aby kontynuować zadanie czyszczenia.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy