marjan

Czego oczekuje od Dreame, aby poprawić komfort w domu...

Polecane  Ferwor: 313
Dreame, kochani, ja nie oczekuję – ja MARZĘ. Marzę o domu, który sprząta się sam, gotuje, robi masaż stóp i jeszcze mówi: „Ale dziś świetnie wyglądasz!”.

Chciałbym, żeby Wasz najnowszy robot:

- nie tylko wciągał kurz, ale też moje życiowe problemy,
- mopował podłogę i moje łzy po obejrzeniu rachunków za prąd,
- rozpoznawał LEGO stopą i omijał jak ninja (bo moje stopy już nie mają czucia),
- śpiewał mi podczas prasowania i opowiadał suchary przy składaniu prania, a jak już wszystko ogarnie, to niech jeszcze posadzi mnie na kanapie i powie: „Zasłużyłeś. Oto piwo. Oto pilot. Oto święty spokój.”

No i wiadomo – jakby jeszcze umiał porozmawiać z teściową tak, żeby nie zadzwoniła przez tydzień...
Dreame, ja wierzę w Was. Wy możecie stworzyć robota, który zmieni mieszkanie w raj, a mnie – w króla własnego salonu

Czekam... I nie mopuję do tego czasu!

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

6 Komentarz

RF004724 1 Piętro
hahahahaha 😊 dobre!
US976331 2 Piętro
Dobre,dobre
TJ579363 3 Piętro
Zdjęcia pierwsza klasa! Marzyłabym o takim robocie ❤️
MR088431 4 Piętro
Najbardziej zabawny wpis jaki tu widziałem. Brawa za kreatywność. Powodzenia w konkursie
Veritus 5 Piętro
1 h i 32 like … pięknie … to za 4 h do końca konkursu będzie 128 !! Wygrasz to !! Dajesz
GS009182 6 Piętro
Odkurzacz dreame x40 ultra nie wciąga do worka na śmieci który znajduje się w stacji dokującej. Słychac że odkurzacz w stacji się włącza ale nie wsysa. Wszystko wyczyszczone nowy filtr nowy worek i dupa blada. Co z tym fantem odkurzacz skończy rok w sierpniu tego roku.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy