Witam serdecznie, nasz robot sprzątający dostał miano " Pani sprzątająca". Jest super, odkurzanie to czysta przyjemność, wystarczy smartfon i voilà, odkurzanie w toku . Prawie wszyscy domownicy są zadowoleni. Prawie, bo sierściuch jakoś nie jest w stanie zaprzyjaźnić się ze sprzątaczką. Pewnie dlatego, że sprawnie usuwa kocią sierść, a kita pracowicie musi znowu rozrzucać ją po całym domu.
A tak na poważnie, jak dla mnie to urządzenie jest świetne, sprawdziło się idealnie. Dom spory, 180 metrów i pozbycie się obowiązku biegania z odkurzaczem i mopem jest bardzo satysfakcjonujące.
Odkurzacz mamy już blisko pół roku i nie sprawia najmniejszego kłopotu, żadnych problemów. Dom zmapowany dokładnie, strefy zakazane, wirtualne ściany i zakazy mopowania działają jak ta lala. I na poważnie zastanawiamy się nad zakupem drugiego robota, bo niby noszenie urządzenia po schodach to żaden wysiłek, ale z dwóch robotów to chyba satysfakcja podwójna?? Nie wiem kiedy, ale na pewno będzie to marka Dreame, bo naprawdę jakość i cena urządzeń jest świetna, przekroczyła moje oczekiwania i mega pozytywnie mnie zaskoczyła.
|