Veritus

Jakie masz wrażenie o Dreame?

Chcesz wygrać konkurs na największą liczbę polubień? Żaden problem.
Zaintrygował mnie post użytkownika TW650764, który w ciągu 10 minut magicznie zyskał 10 lajków. Sherlock wszedł do akcji – sprawdziłem. Sekret? Banalnie prosty. Wystarczy zakładać konta za pomocą 10-minutowych maili i... lajkować siebie do woli. Sam siebie poklepać po plecach? Proszę bardzo.

Czy to uczciwe? No cóż... może nie fair play, ale na pewno nie zabronione. Wygląda na to, że administratorzy wolą mieć "życie" na forum niż przejmować się takimi drobnostkami jak autentyczność.

Nie będę udawał – mam kilku znajomych z Dreame, mają konta, więc też coś tam kliknęli. Ale czy ja polubię post konkurenta w konkursie? Oj, no bez przesady. Jeszcze bym przez przypadek pomógł wygrać komuś innemu.

A TW650764? Ma już odkurzacz-robot, a teraz chce... ręczny. I to nie dla siłowni, tylko na serio. Ironia level hard.

Chcesz się pobawić? Wpisz w wyszukiwarkę "10 minutowy email", załóż konto, klikaj lajki – sobie, innym, komu tylko chcesz. Konkurs wygląda na lekko nieprzemyślany albo ustawiony – zdecyduj sam.

Drodzy użytkownicy Dreame – decyzja należy do Was. Ja tylko rzucam światło (i trochę cienia).

Pozdrawiam serdecznie.

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

26 Komentarz

Dreame Forum 8 Piętro
Dziękujemy za Twoje uwagi! 😊 Wprowadziliśmy weryfikację e-mailową, aby uniknąć tymczasowych adresów. Czekamy na rozwiązanie zgłoszonego problemu i monitorujemy sytuację. Dziękujemy za cierpliwość! 🍀

Sprawdzimy dane, aby zapewnić uczciwość wyników wydarzenia. Cenimy pozytywną atmosferę na forum i zachęcamy do dalszych uwag.
Dziękujemy za Twoją opinię! Sprawdziliśmy zgłoszoną sytuację i odkryliśmy, że konta, które oddały polubienia, zostały zarejestrowane za pomocą stałych adresów e-mail, a nie tymczasowych

Zobaczę z przyjemnością Państwa profesjonalizm. Pozdrawiam.

anutka0o 1 Piętro
Właśnie masz rację za takie coś powinno usunąć tego posta. Bo to naprawdę jest nierealne, tutaj mniej ludzi bierze udział w promocji niż on ma upodobań.
RT to nie to samo jak TW .. czyżby się nie przelogował ? Albo rozdwojenie osobowości

Rzuca oskarżenia w moja stronę a lajkami goni, zdradził swój sekret uzyskania polubien byle by tylko mnie przebić. Sprawdziłam. ;) także no.. Cyrk na kółkach.

Ja Ci dałem like chyba ;) bo ten konkurs to już jak dla mnie lipa .. można się troić i dwoić ale jak widać można wygrać ;)

anutka0o 2 Piętro
https://pl.forum.dreametech.com/forum.php?mod=viewthread&tid=224
anutka0o 3 Piętro
To jest mój post,  była by wdzięczna za ❣️
już dawno polubiłem .. jak innych posty .. niech Dreame się zastanowi nad konkursem bo to jest kpina i dzieli społeczność niż łączy..

anutka0o 4 Piętro
Tam jest taki przycisk zgłosić podejrzenie oszustwa, jak już wchodzisz w jego post
To już poszło ale co z tego będzie może okaże się jutro jak ludzie z marketingu przyjdą do pracy i może zrozumieją swój błąd.

Laum Solar 5 Piętro
Zobacz może najpierw, na sensowność postu, i na resztę komentarzy. Może lajki to efekt tego, że po prostu… jest dobry? Albo – uwaga teoria – może Ty piszesz z fejkowego konta, żeby zrobić aferę i jeszcze bardziej go wypromować? Czarna antyreklama to też reklama, nie? Hmm.
   Fakt, TW….. ma już robota, teraz chce ręczny – i co z tego? Może zbiera całą kolekcję. Może marzy, żeby sprzątać w rytmie własnych oddechów, a nie tylko technologicznej fanaberii. Ironia? Może. Ale przynajmniej nie owija w bawełnę i nie pisze śledczych postów jak z taniego serialu kryminalnego.
  Jak nie wiadomo, o co chodzi, to chodzi o lajki…..
Komentarz tu i w TW intrygujące jak na X i botach

Pawel Pawel 6 Piętro
dramat na żywo. TW chce ręczny? Jaka twoja sprawa? A jak boli, to nie lajki – tylko ambicja.
Komentarz tu i na TW .. bot czy fake konto ;) jak na X ;)

Kristi Brosa 7 Piętro
Ale ładne posty pisze AI! Czy to uczciwie? No cóż…

Na złodzieju jak to mówią, widać spaleniznę. Jak można pisać o likobotach, kiedy cały post wygenerowany przez ChatGPT? Kiedyś się bawiłam, i te słówka o Sherlocku,  cóż…, każdy paragraf z pytania, było to co chwilę w każdym tekście. No to nawet śmiesznie nie jest, od absurdu sytuacji. Nic tu ciekawego. Pozdrawiam serdecznie!
PV280345 9 Piętro
Niezły numer. Ciekawe co dreame z tym zrobi bo konkurs to lipa.
Zobaczymy, wyżej masz ich odpowiedź.

12Następna strona

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy