Dreame Forum

【Zakończone】🎉【Szczęśliwa Podłoga - Rozdanie】Komentuj, aby wygrać fajne

Ferwor: 258
Chcesz wygrać niesamowite nagrody od Dreame? Po prostu zostaw komentarz pod tym postem, a jeśli twój komentarz trafi na jedną z szczęśliwych podłóg — wygrywasz!

🕒 Okres wydarzenia
30 kwietnia 2025 (00:00 GMT+2) – 12 maja 2025 (23:59 GMT+2)

🏆 Nagrody
🎁 Nagrody w Blind Box: 10 indywidualnych blind boxów Dreame (szczęśliwi zwycięzcy podłóg)

🎯 Szczęśliwe podłogi: 99, 199, 299, 399, 499, 599, 699, 799, 899, 999
(Powtarzający się zwycięzcy będą pomijani, a nagroda trafi do następnego ważnego uczestnika.)

🪙 Jak dołączyć:
Po prostu odpowiedz na ten wątek komentarzem — przywitaj się, wrzuć emoji lub podziel się, dlaczego kochasz Dreame — wszystko to liczy się jako ważne zgłoszenie!

📌 Ważne zasady:
-Ponieważ system komentarzy na forum nie wyświetla numerów postów, ale komentarze są uporządkowane chronologicznie (od najwcześniejszych do najnowszych), szczęśliwe numery zostaną przydzielone na podstawie kolejności komentarzy po rozpoczęciu wydarzenia. Po rozpoczęciu wydarzenia ręcznie potwierdzimy 1. komentarz oraz każdy szczęśliwy numer.
Jeśli system zostanie zaktualizowany i zacznie wyświetlać numery postów w trakcie wydarzenia, oficjalnie wyświetlane numery będą brane pod uwagę przy wyborze zwycięzców.
- Tylko posty utworzone po rozpoczęciu wydarzenia będą się liczyć.
Jeśli szczęśliwe miejsce zostanie osiągnięte przed rozpoczęciem wydarzenia, to miejsce będzie uznawane za nieważne, a nagroda trafi do następnego ważnego posta.
  Przykład: Jeśli pierwsze ważne miejsce to #67, to 99. ważna odpowiedź będzie na miejscu #165.

📦 Informacje o odbiorze nagród
-Zwycięzcy zostaną ogłoszeni po zakończeniu wydarzenia na forum i w mediach społecznościowych Dreame.
- Zwycięzcy muszą odpowiedzieć przez wiadomość prywatną w ciągu 14 dni, aby odebrać nagrody.
- Wysyłka ograniczona jest do Polski. Dreame pokryje wszystkie koszty wysyłki.
📌 Dreame zastrzega sobie prawo do ostatecznej interpretacji. Aby zapoznać się z pełnymi warunkami, zobacz stronę T&C.(https://pl.forum.dreametech.com/forum.php?mod=viewthread&tid=157&page=1&extra=#pid266

💬 Zacznij komentować teraz i powodzenia — możesz być naszym następnym szczęśliwym zwycięzcą!
Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć. Zaloguj się | Rejestracja

434 Komentarz

GO625705 99 Piętro
Hey, Dreame x50 super, polecam każdemu naprawdę, wartę każdego wydanego grosza.
Gratulacje! Udało Ci się trafić w 99. komentarz i zdobyć nagrodę szczęścia! 👏👏

WG854049 199 Piętro
Robot ma potencjał jednak wymaga dopracowania
. Planujemy zakup drugiego robota na piętro, bo ciągle przenoszenie go ze stacji jest trochę żmudne. Po zakupie, zaoszczędziliśmy sporo czasu na sprzątaniu 3x w tygodniu 200 m2.
🎉 Gratulacje! Udało Ci się trafić w 199. komentarz i zdobyć Nagrodę Szczęścia!

AU781071 299 Piętro
Moja Halinka - dreame, ogarnia cały domek, dobrze sprząta i napełnia worek, lepiej niż mop myje podłogi a jak skończy czyszczenie wysuszy mopy. Na koniec sprawozdanie napisze i cały dzień humor dopisze.
🎉 Gratulacje! Udało Ci się trafić w 299. komentarz i zdobyć Nagrodę Szczęścia! 👏👏

QQ190441 399 Piętro
Love 😻
🎉 Gratulacje! Udało Ci się trafić w 399. komentarz i zdobyć Nagrodę Szczęścia!

EQ635152 1 Piętro
Nazwaliśmy nasz talerz sprzątający Cleaning Spider Pierwszy taki sprzęt do sprzątania, typu talerz i raczej strzał w 10. Ogród jeszcze poczeka.
Dziękuję za Twój post! 😊 Jesteś pierwszym uczestnikiem, mam nadzieję, że będziesz kontynuować udział, życzę Ci powodzenia w wydarzeniu! 🍀

Brzmi świetnie! Nazwa Cleaning Spider jest naprawdę super 😄

WD147134 2 Piętro
Mój robot nazywa się Robcio. Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu.
Świetna nazwa! 😊 Cieszymy się, że jesteście zadowoleni z zakupu.

TE951748 3 Piętro
Nasz sprzęt nazwaliśmy Wiesia 😁 ❤️ i świetnie radzi sobie w sprzątaniu podłóg 🔥
Wiesia to świetna nazwa! 😄

TW650764 4 Piętro
Jak wiadomo SOBOTA -  DNIEM MOPA ! 😁
LECZ gdy Dreame masz na chacie :
z przyjemnością " se " sprzątacie.
Ty kawusie trzymasz w ręce, on mopuje w Twej łazience, potem w kuchni i salonie i sprzątanie masz skończone.
Witaj SOBOTO, ŻEGNAJ ROBOTO.

Posiadam dwa sprzęty marki Dreame w swoim domu. Dzięki mnie i moim opiniom zakochało się w nim wiele osób. Posiadam grupę na fb : Aliexpress-owe LOVE vol.2 🌸 na którą serdecznie zapraszam. Możecie tam przeczytać moje recenzje sprzętów Dreame, które odmieniły moją codzienność.
Sprzątanie jest teraz czysta przyjemnością.
Sprzęty jak dla mnie IDEALNE, w spokoju mogę usiąść i pić kawę, a Dreame zrobi wszystko za mnie.
Testujac kilkadziesiąt robotow samojezdzacych, nigdy nie wierzylam, ze znajdzie sie taki, ktory te podloge NAPRAWDE UMYJE.. jakze sie mylilam, dopiero po zakupie Dreme L40 Ultra przekonałam się w jaki wielkim błędzie byłam.
Kocham miłością wielką i polecam każdemu. ❤️
Pokochacie sprzątanie tak jak ja. ❤️🌸  

Ten post zawiera więcej zasobów.

Musisz się zalogować, aby pobrać lub wyświetlić. Nie masz konta? Rejestracja

Bardzo się cieszymy, że jesteś tak zadowolona z Dreame! 😊 Cieszymy się, że sprzątanie stało się dla Ciebie przyjemnością. Dziękujemy za podzielenie się swoimi doświadczeniami!

CR429349 5 Piętro
Cześć, Dreame odmienił moje życie, nie muszę już biegać z odkurzaczem ani mopem, wystarczy jeden przycisk i sam wszystko ogarnia. Czasem ścigam się z nim na sprzątanie - kto szybciej ogarnie. Mając psa to cudowne rozwiązanie, już nie mam kłaków w kawie 🤣 kocham dreame bo oszczędza mój czas i energię, którą mogę wykorzystać do wyższych celów ♥️ odkąd używam dreame życie stało się łatwiejsze, kłótnie w domu o to kto ma odkurzać odeszły w zapomnienie, a zamiast tego możemy spędzić fajnie czas, a Dreame wszystkim się zajmie. A dzięki kamerze, kiedy jestem w pracy mogę sprawdzić czy w domu wszystko w porządku i co robią moje zwierzaki 🐈
Dziękujemy za cudowną opinię! 🥰

OG595081 6 Piętro
Dreame jest super, radzi sobie naprawdę świetnie!
UM675266 7 Piętro
Jestem zachwycona, wreszcie mogę poświęcić się swojemu hobby szydełkowaniu, a w domu czyściutko jak w pudełeczku. Mąż był przeciwny zakupowi, a dziś stwierdził: " nawet ładnie doczyścił", co w jego ustach to duże uznanie♥️
PQ890846 8 Piętro
Mój robot nazywa się Lolita cieszymy sie wraz z dziewczyną, że nie musimy odkurzać po kocie i w końcu można wyluzować w weekend (trochę bardziej niż przed zakupem).
UR920596 9 Piętro
Witam
Będę wdzieczny jak dział sprzedaży zaoferuje baterie do robotów koszących z serii A1 Pro

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Szybka odpowiedź Powrót na górę Powrót do listy